I glas i stas!

Sve je očarala na prvu, a sad je još jednom pokazala zašto je u finalu: Pogledajte nastup zgodne Albanke u seksi kostimu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anxhela Peristeri je u finalu Eurosonga predstavila Albaniju s pjesmom "Karma".

Predstavnica Albanije na ovogodišnjem Eurosongu Anxhela Peristeri u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja izborila je prolazak u finale.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 1 Glasate za njih? I to smo dočekali! Energične djevojke iz Hurricanea odradile su svoj finalni nastup, evo kako je bilo!

Svoju zemlju predstavila je s pjesmom

Publiku je već u polufinalu očarala svojim glasom, ali i atraktivnim nastupom te seksi kostimom.

Zanimljivo je i da je dva i pol mjeseca nakon pobjede na albanskom izboru Festivali i Kenges objavila novu verziju svoje pjesme koju je izvela na Eurosongu, a povedena primjerom svojih prethodnika Eugenta Bushpepe i Jonide Maliqi, pjevala je na albanskom jeziku.

Anxhela je školovana violinistica i operna pjevačica, a glazbenu karijeru započela je nakon što se 2011. godine pojavila na natjecanju za Miss Albanije. Kasnije je u intervjuima izjavila da se prijavila samo kako bi pokazala svoj glazbeni talent, a izbor za Miss pokazao joj se kao sjajna prilika da se Albaniji predstavi kao pjevačica.

Iste je godine prvi put nastupila na albanskom glazbenom natjecanju Festivali i Kenges gdje je u duetu s pjevačem Alfredom Meminajem izvela pjesmu "Vetem Ty te Kam" no pobjedu je te godine odjela Aurela Gace. Odlazak na Eurosong tada još nije bio opcija jer se Albanija na natjecanju prvi put pojavila tek tri godine kasnije.

Nakon završetka školovanja u Albaniji preselila se u Grčku gdje se brzo povezala s tamošnjim popularnim glazbenicima, poput Eleni Foureira koju također imamo priliku gledati na ovogodišnjem Eurosongu.

Okušala se i na grčkom X Factoru. Iako nije pobijedila sudjelovanje u natjecanju vinulo ju je među zvijezde.

Nakon nekoliko godina u Grčkoj, 2014. godine odlučila se vratiti u rodnu Albaniju gdje je 2016. pobijedila u albanskoj inačici showa "Tvoje lice zvuči poznato"

Dobitnica je prestižne nagrade Kult Award koju dobivaju najistaknutiji albanski glazbenici

Osim što pjeva, piše pjesme i za druge albanske glazbenike kao i za samu sebe

Zanimljivo je spomenuti i da su je obožavatelji Eurosonga prema jednoj anketi proglasili najbolje odjevenom na ovogodišnjem tirkiznom tepihu gdje se pojavila u dugačkoj crvenoj haljini s opasno visokim prorezom koju je uskladila sa šeširom, rukavicama i štiklama iste boje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene