Jeste li znali?

Najveći seks skandali u Hollywoodu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zbog ovih su se prevara raskidali brakovi, prekidale veze, tekle su suze i pucala su prijateljstva.

1. Kristen Stewart i Rupert Sanders
Kristin Stewart šokirala je svijet kada se saznalo za njezinu prevaru. Zvijezda 'Sumraka' našla se u 'klinču' s redateljem filma 'Snjeguljica i lovac' Rupertom Sandersom.

Pogledaj i ovo Angelina i Zahara Jolie Ovo nitko nije očekivao! Kći Angeline i Brada javno je izvela potez kojim je dala do znanja u kakvom je odnosu s ocem?

Svi su ostali u šoku jer je u to vrijeme hodala s najzgodnijim 'vampriom' Robertom Pattinsonom i kolegom sa seta 'Sumrak sage'. Iako joj je Robert oprostio, njihova veza nikada se nije vratila na staro pa su na kraju prekinuli sve kontakte, piše Hollywood.

2. Arnold Schwarzenegger

Poznati glumac je nakon 25 godina okončao svoj brak s Mariom Shriver priznanjem da ima sina, kojeg je dobio s njihovom kućnom pomoćnicom prije 10 godina.

Nakon što je propao njegov brak s Mariom Shriver jer je u javnost procurila tajna kako ima dijete s kućnom pomoćnicom, Arnold Schwarzzeneger utjehu je pronašao u mlađahnoj plavuši

Nakon burnih veza, razvoda dugogodišnjeg braka i afera, bivši kalifornijski guverner nedavno je pokazao i novu curu Heather Milligan s kojom je u vezi godinu dana.

3. Brad Pitt i Angelina Jolie

Slavni Brad Pitt prevario je svoju tadašnju ženu Jennifer Aniston s Angelinom Jolie. Poznati glumac tada je rekao da s Angie nije imao ništa sve dok nije prekinuo s Jennifer, nitko mu nije vjerovao.

Ipak, čini se da je to bio pravilan potez za njega jer je sada u sretnoj zajednici s Jolie i njihovo šestero djece.

4. Ashton Kutcher i Sara Leal

U njihovu malu obitelj stiže - djevojčica!

U rujnu 2011. godine Sara Leal spavala je s Ashtonom u hotelskoj sobi u San Diegu i upravo je to bio razlog raspada braka s Demi Moore. Ona i glumac u strastveni klinč upustili su se dva puta, a prema njezinim riječima, Ashton je čak jednom inzistirao da dovede i prijateljicu.

Ljubavnici su se upoznali kad je 23-godišnjakinja bila s prijateljicama u izlasku. Sve se to sada čini kao daleka prošlost, pogotovo za Ashtona koji s Milom Kunis čeka dijete.

5. Jude Law
Miller i Law zaručili su se 2004., ali njihova sreća bila je kratkog vijeka. Sedam mjeseci nakon zaruka, glumac se javno ispričao Sienni zbog afere koju je imao s dadiljom svoje djece iz bivšeg braka s Sadie Frost. To je stvarno bila vrlo zapetljana priča.

6. Jesse James

Nakon 5 godina braka nekoliko je žena izjavilo da su imale aferu s poznatim Jesse Jamesom. Iako se James javno ispričao, njihov je brak završio rastavom 2010. godine.

7. Mel Gibson i Oksana Grigorieva

Gibson i Moore rastali su se 2006. nakon 26 godina braka. Razlog su bile objaljene fotografije na kojim je bio Gibson s Oksanom Grigorievom. Samo šest tjedana nakon što su poptisali rastavu, Grigorieva je objavila da je trudna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene