Povratak u prošlost

Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 4 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Galerija

Pogledajte kako je Nives Celzijus izgledala na partyju u zagrebačkom klubu Saloon prije 14 godina.

Trenutačno je gledamo kao članicu žirija u showu "Tvoje lice zvuči poznato", no Nives Celzijus (38) javnosti je poznata već mnogo godina.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Atraktivna i provokativna od samih početaka, lako ju je prepoznati i na starim fotografijama iz 2006. godine jer se od tada nije puno promijenila ni izgledom ni stilom.

Nives je prije 14 godina mamila uzdahe na partyju u zagrebačkom klubu Saloon u crvenoj satenskoj haljini s čipkom i dubokim dekolteom koja nalikuje negližeu i koja je naglasila njezine obline.

Tada je bila u braku s nogometašem Dinom Drpićem, za kojeg se godina dana ranije udala u Las Vegasu.

Detalje iz svojeg braka s Drpićem iznijela je u knjizi "Gola istina", koju je izdala 2008. godine i za koju je dobila prestižnu nagradu Kiklop.

Nives se od nogometaša razvela 2014. godine, nakon desetljeća braka, a nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno se brinu o svoje dvoje djece, kćeri Taiši i sinu Leoneu.

Nives je u međuvremenu izdala još dvije knjige, snimila puno pjesama i ostvarila nekoliko uloga u domaćim televizijskim serijama, a 2017. godine pobijedila je u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je zatim postala članica žirija.

Detalje iz svog ljubavnog života više ne dijeli s javnosti, no nedavno je otkrila kakvi je muškarci privlače.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus - 7 Celebrity Nives se htjela pohvaliti frizurom, ali nešto drugo je u prvom planu, čipka koja je provirila ukrala svu pozornost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene