Planirano u tajnosti

Ovako je izgledalo slavno vjenčanje u Motovunu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanje održano u Motovunu, na kojem su se okupili svjetski bogataši, privuklo je puno pažnje medija i javnosti.

Svadba Yasemin Denari i McLaina Southwortha, sina nekadašnjeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu, organizirana je u tajnosti mjesecima kako bi sve izgledalo savršeno i raskošno.

Pogledaj i ovo Severina (FOTO: Instagram) Svadba u Zanzibaru Severina se udala i treći put? Ovaj put ''da'' je rekla u Africi, podijelila je i fotografije obreda

Na svadbu je došao i McLainov šogor, Larry Page, jedan od suosnivača Googlea koji je također u tajnosti sletio na zagrebački aerodrom Pleso zajedno sa suprugom Lucindom Southworth te su se odmah uputili u prekrasni Motovun.

>> KOJA REKLAMA! Osnivač GOOGLEA stigao na vjenčanje u Motovun!

Za potrebe ovog raskošnog vjenčanja bile su unajmljene sve sobe i apartmani za goste u Motovunu, a za samu zabavu zakupili su gornji i donji motovunski trg, točnije Trg Andrea Antico i Trg Josipa Resela.

Dodatnu pažnju na Motovun, ali i cijelu Hrvatsku u svjetskim medijima, Page je privukao i pokazivanjem revolucionarnog gadgeta - Google Glasses i to pred kamerama Nove TV.

Pred kamerama je otkrio kako mu je to drugi posjet Lijepoj našoj: 'Drugi put sam u Hrvatskoj i osjećam se savršeno u Motovunu', rekao je.

Turizam unutrašnje Istre privlačan je brojnim poznatim političarima, književnicima, estradnjacima i sportašima, a sad na svojoj turističkoj listi ima i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene