Mama Marka Grubnića, gospođa Branka, osvojila je mnoge. Žena izgleda poput prave filmske dive.


Svi znamo tko je Marko Grubnić, ali kako izgleda njegova majka znaju uglavnom oni koji Marka prate na društvenim mrežama. Gospođa Branka ima 56 godina i izgleda kao milijun dolara u kešu.

Vezani članci Marko i Branka Grubnić Grubnićeva majka nedavno je proslavila 61. rođendan, a za šetnju gradom sad je istaknula raskošni dekolte Marko i Branka Grubnić Grubnić posvetio mami Branki emotivnu čestitku, a ona je na svoj dan zablistala u ekstra-kratkoj haljini

Zavirili smo na Instagram profil Marka Grubnića jer profil njegove majke je zaključan, baš kao što je i najvećim divama. Marko je sa svojom mamom veliki prijatelj, a blizak izvor tvrdi kako njoj duguje sve što je on danas. Prijatelji tvrde da s njom ima izuzetan odnos i da su poput najboljih prijatelja.

Marko i mama Branka provode puno vremena zajedno, često putuju, a navodno je baš ona zaslužna što Marko ima smisla za estetiku. Naime, Marko se, kako nam prepričavaju prijatelji, ne miješa previše u njezin stil odijevanja, već gospođa Branka sama bira kombinacije. Fotografije na njegovom profilu uređene su do savršenstva. Vjerojatno je za to zaslužna aplikacija koju je Marko napravio za sve koji žele imati fotografije poput njegovih.

OVDJE saznajte tko su najobrazovaniji estradnjaci.

Majka je uvijek uz svojega sina. U najtežim trenucima ona mu je glavni oslonac i uvijek ga hrabri dok ga drugi lome. Gospođa Branka je u obitelji glas razuma i drži sva četiri kuta kuće. Na Instagramu je postala toliko popularna da ju zovu Kris Grubnić. Njihove fotografije mnoge podsjećaju na one obitelji Kardashian.

 

 

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

I'm soooo #Proud of my #QueenMother @brankagrubnic ... We speak #BALMAIN Thank you @olivier_rousteing

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on