Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nema tko nije ostao očaran Dubrovnikom, a kako se Stari grad pretvorio u King's Landing? Pogledajte u videu!


Kako nastaju kulise za seriju 'Igra prijestolja'? Studio za vizualne efekte Mackevision objavio je video u kojem su otkrili svoje tajne, a dodirom miša grad se pretvara u pravi kraljevski posjed koji i vidimo na malom ekranu.

Vezani članci Mladen Šćulac i Nikolina Farčić Dok se kava iza 19 sati na riječkom Korzu pije s nogu, na jugu Hrvatske nakon više od četiri mjeseca terase su ponovno pune U Dubrovniku počinje snimanje serije Igre prijestolja (FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell) - 8 Dubrovnik pod opsadom! Zvijezde serije "Igra prijestolja" u tajnosti stigle u grad

Je li moguće? Otkriveno što je bila inspiracija za hit seriju!

HBO će i petu sezonu snimati u Dubrovniku,  a veliki dio scenografije zapravo nastaje digitalnom obradom. A kako Dubrovnik postaje Kraljev Grudobran pogledajte u videu.
 

'Igra prijestolja' serija je koja je osvojila milijune gledatelja. Autor knjiga prema kojima se snima serija 'Igra prijestolja', George R. R. Martin, navodno je ideju za hit književni serijal dobio razmišljajući o svojim ljubimcima kornjačama koje su stalno ugibale. Zamislio je da su kornjače vitezovi i dame koji planiraju te smrti kujući razne zavjere i spletkareći!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook