Wow!

Jolie je postala plavuša i odavno nije izgledala ovako dobro, a iza svega stoji nešto što će oduševiti njezine obožavatelje!

Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Oobjavljene su fotografije sa snimanja novog Marvelova filma "Eternals", u kojem Angelina Jolie glumi ratnicu Thenu i ima plavu kosu.

Glumica Angelina Jolie (45) zvijezda je novog Marvelova filma "Eternals", koji krajem godine stiže u kina, a sada su objavljene fotke sa snimanja na kojima glumica izgleda prekrasno.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

Jolie u filmu glumi besmrtnu ratnicu Thenu, zbog koje je povremeno ponovno postala plavuša. Glumica je većinu karijere provela kao brineta, no već je i ranije zbog uloga imala plavu kosu, a njezini brojni fanovi uglavnom su složni u tome da joj svaka boja pristaje savršeno.

Angelina je uvijek slovila za jednu od najljepših žena na svijetu, no odavno nije izgledala ovako dobro i posljednjih je godina uglavnom bila izložena kritikama na račun svojeg premršavog izgleda.

Traga na njezinu izgledu svakako je ostavio težak razvod od Brada Pitta kroz koji prolazi posljednjih nekoliko godina i kojemu se ne nazire kraj. Par vodi mukotrpnu sudsku bitku za skrbništvo nad zajedničkom djecom i raspodjelu imovine, a oboje je tijekom suđenja iznijelo teške optužbe jedno protiv drugoga.

Inače, Angelinine obožavatelje, kao i ljubitelje filmova o superjunacima, sigurno će razveseliti i vijest da je konačno objavljen i službeni trailer njezina novog filma, u kojem uz nju glume još i Salma Hayek, Richard Madden te Gemma Chang, a režirala ga je ovogodišnja dobitnica Oscara za film "Zemlja nomada" Chloé Zhao.

Dugoiščekivani Marvelov filmski spektakl "Eternals" u američka bi kina trebao stići 5. studenog 2021. godine.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Celebrity I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene