Oobjavljene su fotografije sa snimanja novog Marvelova filma "Eternals", u kojem Angelina Jolie glumi ratnicu Thenu i ima plavu kosu.

Galerija


Glumica Angelina Jolie (45) zvijezda je novog Marvelova filma "Eternals", koji krajem godine stiže u kina, a sada su objavljene fotke sa snimanja na kojima glumica izgleda prekrasno.

Vezani članci Angelina Jolie Pa tko bi njih spojio! Angelina Jolie već neko vrijeme se druži sa slavnim glazbenikom, upoznao je i njezinog sina Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama!

Jolie u filmu glumi besmrtnu ratnicu Thenu, zbog koje je povremeno ponovno postala plavuša. Glumica je većinu karijere provela kao brineta, no već je i ranije zbog uloga imala plavu kosu, a njezini brojni fanovi uglavnom su složni u tome da joj svaka boja pristaje savršeno.

Angelina je uvijek slovila za jednu od najljepših žena na svijetu, no odavno nije izgledala ovako dobro i posljednjih je godina uglavnom bila izložena kritikama na račun svojeg premršavog izgleda.

Traga na njezinu izgledu svakako je ostavio težak razvod od Brada Pitta kroz koji prolazi posljednjih nekoliko godina i kojemu se ne nazire kraj. Par vodi mukotrpnu sudsku bitku za skrbništvo nad zajedničkom djecom i raspodjelu imovine, a oboje je tijekom suđenja iznijelo teške optužbe jedno protiv drugoga.

Inače, Angelinine obožavatelje, kao i ljubitelje filmova o superjunacima, sigurno će razveseliti i vijest da je konačno objavljen i službeni trailer njezina novog filma, u kojem uz nju glume još i Salma Hayek, Richard Madden te Gemma Chang, a režirala ga je ovogodišnja dobitnica Oscara za film "Zemlja nomada" Chloé Zhao.

Dugoiščekivani Marvelov filmski spektakl "Eternals" u američka bi kina trebao stići 5. studenog 2021. godine.

Dok se raspravlja je li ovo što ima na sebi uopće haljina, neki su na ovoj fotki primijetili nešto sasvim drugo

I s 40 godina izgleda senzacionalno baš kao i na početku karijere, novi dečko ne ispušta je iz vida