Princ od Cambridgea je rođen. Malena beba je drugi dan nakon dolaska na ovaj svijet s roditeljima Williamom i Kate došla u svoj dom - Kensingtonsku palaču, smještenu u centru Londona.


Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, poznatiji kao princ William i Kate Middleton, stigli su jučer kući sa sinom. Ušli su u Kensingtonsku palaču u kojoj će ih posjećivati rodbina i prijatelji.

Vezani članci Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Dok Britanici bjesne zbog rastrošne Meghan, Kate i William ih oduševili svojim novim potezom Meghan Markle (Foto: AFP) Otkrivaju se ružni detalji: Bivša zaposlenica tvrdi da je zbog Meghan Markle stalno plakala

>> Ponosni tata: 'Na sreću, nalikuje na Kate i ima više kose od mene!'

S obzirom na golemu kvadraturu imanja i same palače, može se zaključiti kako će javnost vidjeti malog princa u trenutku kad to bude nalagao protokol ili kad roditelji odluče jer kraljevski par oko palače ima mnogo prostora za kretanje s bebom pa ne postoji mogućnost da ih netko snimi ukoliko to oni ne žele.

Na priloženim fotografijama i videu pogledajte gdje će to živjeti maleni princ, trenutno star svega dva dana.

Dom kraljice Viktorije

U Kensingtonskoj palači je rođena i veoma strogo odgajana kraljica Viktorija koja je na prijestolje stupila sa 18 godina. Vrata palače je za posjetitelje otvorila 1898. godine. U palači je s obitelji živjela i princeza Diana.

Oko palače je sačuvan park koji je 1728. projektirao i tijekom deset godina realizirao kraljevski vrtlar Charles Bridgeman, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih britanskih krajobraznih arhitekata. Zbog toga su Kensingtonski vrtovi zaštićeni najvišom spomeničkom kategorijom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook