Kakva palača!

Pogledajte gdje će živjeti novorođeni princ!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ od Cambridgea je rođen. Malena beba je drugi dan nakon dolaska na ovaj svijet s roditeljima Williamom i Kate došla u svoj dom - Kensingtonsku palaču, smještenu u centru Londona.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, poznatiji kao princ William i Kate Middleton, stigli su jučer kući sa sinom. Ušli su u Kensingtonsku palaču u kojoj će ih posjećivati rodbina i prijatelji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

>> Ponosni tata: 'Na sreću, nalikuje na Kate i ima više kose od mene!'

S obzirom na golemu kvadraturu imanja i same palače, može se zaključiti kako će javnost vidjeti malog princa u trenutku kad to bude nalagao protokol ili kad roditelji odluče jer kraljevski par oko palače ima mnogo prostora za kretanje s bebom pa ne postoji mogućnost da ih netko snimi ukoliko to oni ne žele.

Na priloženim fotografijama i videu pogledajte gdje će to živjeti maleni princ, trenutno star svega dva dana.

Dom kraljice Viktorije

U Kensingtonskoj palači je rođena i veoma strogo odgajana kraljica Viktorija koja je na prijestolje stupila sa 18 godina. Vrata palače je za posjetitelje otvorila 1898. godine. U palači je s obitelji živjela i princeza Diana.

Oko palače je sačuvan park koji je 1728. projektirao i tijekom deset godina realizirao kraljevski vrtlar Charles Bridgeman, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih britanskih krajobraznih arhitekata. Zbog toga su Kensingtonski vrtovi zaštićeni najvišom spomeničkom kategorijom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene