Nećete ostati ravnodušni

Pogledajte fotografije - Neke će šokirati, a neke nasmijati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Livin La Vida Loca' - to je upravo bila misao vodilja kreativnog dvojca!

Najnovija jesen/zima kolekcija „Livin La Vida Loca“ modnog dvojca ELFS bit će prikazana u sklopu ovosezonskog Schwarzkopf Cro A Porter-a koji će se održati od 23. do 26. listopada na Zagrebačkom velesajmu - Paviljon 1.

Pogledaj i ovo showbuzz 2. svibnja u Kinu Europa ELFS vas poziva na modnu reviju!

Svima poznata teza da tamo gdje je dvojac ELFS uvijek je dobra modna zabava i spektakl pokazala se točnom i ove godine. Vođeni tom idejom ELFS za svoju novu jesen/zima kolekciju snimaju zabavnu i uzbudljivu kampanju „Livin 'La Vida Loca“ koja će neke nasmijati, neke šokirati, ali nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

>> Jelena Perčin izgleda sjajno u novoj kampanji za Cro A Porter

Kao što se od njih i očekuje, zajedno sa Schwarzkopf Cro A Porter timom obećavaju pravi modni show o kojem će se pričati i raspravljati danima, jer reakcija publike je presudna.

Kampanjom simboličnog naziva „Livin' La Vida Loca“ modni dvojac ELFS odvesti će vas na jedno ludo putovanje puno brzih i energičnih postupaka svih djevojaka i mladića. Iako se puno osoba može prepoznati u njihovim postupcima iz ELFS-a poručuje: 'Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je slučajna'.

Upravo ovom kampanjom ELFS nas sve poziva da živimo slobodno i punim plućima,  da se zabavljamo i uživamo jer ovaj dan se ne može ponoviti.

Jesu li dobri ELFS-i postali „zločesti“ i kakvo nam to adrenalinsko iznenađenje pripremaju ovaj put s nestrpljenjem svi iščekujemo, a do tada živite ludo, neobuzdano i slobodno.

Dvodijelna kolekcija, kao i uvijek

I ovaj put ELFS modna kolekcija podijeljena je u dva dijela. Prvi dio kolekcije sastavljen je od basic programa kojim dominiraju oversized T-shirti s predimenzioniranim loggotipima i printovima, pamučne haljine s raznim geometrijskim aplikacijama, traperice, suknje, zimske jakne, kaputi i „hit“ trenirke.

Dnevnim programom dominiraju haljine koje su prožete motivom lanaca, a tehnikom kombiniranja tiska i kristalnih aplikacija postignut je luksuzan izgled printa. Novitet ovaj put je u odabiru materijala, tako osim mirkomodala, legendarni model Chanel torbe 2.55 poslužio je kao inspiracija za dobivanje jedno sasvim novog materijala - prošivene kože koja je upotrebljena na jaknama, suknjama i torbama. Printovi su naglašeniji nego ikada, tako lajtmotiv cijele kolekcije su pegasi i srca koji su aplicirani na T-shirte, haljine i modne dodatke. Nova ELFS djevojka u svakodnevnom životu sada se priklonila grunge stilu i slobodna je u svojim modnim izborima.

Ovaj put uvode multifunkcionalnost u odijevanju kojeg su primijenili na program zimskih jakni i kaputa koji u nekoliko poteza zatvarača mijenjaju izgled i dužinu.

Večernja haljina i dalje ostaje nezaobilazna inspiracija dizajnera koji ovaj put haljini daju jedno novi lice čineći je predmetom žudnje svake žene.

Koloristički prevladavaju jarke bolje koje u kombinaciji s crnom, plavom ili bež dobivaju jedan fluidan spektar. Kolekcija kao i svaka do sada ne robuje strogom formom a ELFS djevojka nikada nije bila slobodnija.

I ova kolekcija upotpunjenja je zanimljivim modnim dodacima poput remena, nakita, vunenih kapa s krznenim pomponima i torbama koji će zaokružiti cjelokupan izgled.

ELFS muškarac i dalje je “frajer“ bez obzira nosi li traperice, printane T-shirte ili hoodie majice jer za njega ELFS djevojka je uvijek fatalna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene