Pogledajte Davida Beckhama u isječku iz posebne epizode 'Mućki'


Slavni dvojac David Jason i Nicholas Lyndhurst, koji glume braću Trotterzajedno su s poznatim nogometašem Davidom Beckhamom stali pred kamere zbog posebne epizode legendarne serije 'Mućke'.

Beckham je inače poznat po sudjelovanju u humanitarnim akcijama, pa je tako i ovoga puta povod za gostovanje u epizodi legendarne serije humanitarna akcija Sports Relief. Vezani članci David Beckham David Beckham samo na dnevnoj bazi zarađuje vrtoglave cifre, otkriveno je i o kolikim je točno iznosima riječ David i Victoria Beckham - 1 Šuškalo se da ju vara i da će ga ostaviti, no čini se da je ovaj moćni par prešao preko svih prepreka

Televizijska kuća BBC, točnije njihov sportski kanal, priprema akciju koja će se održati od 21. do 23. ožujka, a tad će emitirati posebni program te će na taj način pokušati što više gledatelja motivirati da doniraju novac u humanitarne svrhe.

Poznati je nogometaš često snimao humanitarne skečeve, a jednom je prigodom 2012. pristao čak i ući u kadu s glumcem Jamesom Cordenom.

Osim Beckhama te braće Trotter, u programu BBC-a sudjelovat će i brojne druge britanske sportske i glazbene zvijezde poput Little Mix, Victorije Pendleton, Michaela Ball i Samanthe Bond.

Pogledajte kako se poznati ljepotan snašao glumeći u isječku posebne epizode popularne BBc-jeve serije 'Mućke'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook