Prerani odlazak

U teškoj prometnoj nesreći poginuo splitski glumac Josip Zovko

Josip Zovko (Foto: HNK Split) Josip Zovko (Foto: HNK Split) HNK Split 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Zovko (Foto: HNK Split) Josip Zovko (Foto: Grude online) Josip Zovko (Foto: Grude online) Josip Zovko (Foto: Grude online) +0 Josip Zovko (Foto: Grude online) Galerija

Splitski glumac Josip Zovko preminuo je na mjestu automobilske nesreće.

Na magistralnom putu Grude – Gorica, u mjestu Grudsko Vrilo, u srijedu oko 15 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo splitski glumac Josip Zovko.

Pogledaj i ovo Šaban Šaulić (FOTO: Facebook) Ne žele reći gdje je Nestao vozač koji je skrivio stravičnu nesreću u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić

U sudaru dvaju automobila hrvatskih registarskih oznaka još je jedna osoba ozlijeđena, no za 48-godišnjeg glumca nažalost nije bilo spasa te je poginuo na mjestu. Još uvijek se ne zna tko je krivac niti zbog čega je došlo do nesreće.

"Napustio nas je naš Josip Zovko. Počivaj u miru, dragi i dobri Jozo", potvrdilo je Hrvatsko narodno kazalište Split na svom službenom profilu na Facebooku.

Ovo je druga velika tragedija koja je pogodila obitelj Zovko u periodu od samo dvije godine. Naime, Josipov brat Ante ubijen je 2017. godine u Makarskoj.

Glumac porijeklom iz Imotskog za života je odigrao više od 50 kazališnih, televizijskih i filmskih uloga, a najviše ga se pamti po ulozi Mate iz filma "Da mi je biti morski pas" Ognjena Sviličića.

Glumio je i u filmovima "Vjerujem u anđele", "Najveća pogreška Alberta Einsteina", "Holdin" i "Oprosti za kung-fu".

Počivao u miru!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dea Đurđević i Željko Mitrović (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) Dea Đurđević (Foto: Instagram) +7 Dea Đurđević (Foto: Instagram) Celebrity Srpska voditeljica objavila prvu fotografiju iz bolnice nakon što joj je autobus otkinuo ruku
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene