Tužna vijest

Svijet glazbe u šoku: U strašnoj prometnoj nesreći živote izgubili popularni glazbenici i njihov menadžer

Her\'s (Foto: Instagram) Her\'s (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Her\'s (Foto: Instagram) Her\'s (Foto: Instagram) Her\'s (Foto: Instagram) Her\'s (Foto: Instagram) +0 Her\'s (Foto: Instagram) Galerija

Članovi benda Her's Stephen Fitzpatrick i Audun Laading te njihov menadžer Trevor Engelbrekston poginuli su u teškoj prometnoj nesreći.

Tužna vijest o pogibiji oba člana britanskog benda Her's, Stephena Fitzpatricka i Auduna Laadinga te njihova menadžera Trevora Engelbrekstona, ostavila je u šoku Veliku Britaniju.

Pogledaj i ovo Petara Cordero i Chris Smith (Foto: Instagram) Strašno i tužno... Djevojka slavnog sportaša tragično je poginula pred njegovim očima tri tjedna nakon što su dobili dijete

Na službenoj Facebook stranici benda objavljena je vijest kako su glazbenici i menadžer izgubili život u prometnoj nesreći koja se dogodila u Americi, dok su putovali na koncert u Kaliforniju.

"S golemom tugom i žaljenjem javljamo da su članovi liverpulskog benda Her's, Stephen Fitzpatrick i Audun Laading te njihov menadžer Trevor Engelbrekston izgubili su živote u tragičnoj nesreći na putu u Santa Anu, u Kaliforniju. Srca su nam slomljena. Nedavno su objavili prvi album “Invitation to Her’s” i bili su na drugoj turneji u Sjevernoj Americi. Bili su jedan od omiljenih britanskih bendova pred kojima je bila svjetla budućnost. Njihova energija, živahnost i talent bili su definicija našeg izdavaštva. Bili su topli ljudi, ljubazni i zabavni. Kad god bi došli u naš ured, bio je to poseban doživljaj", stoji u objavi njihova izdavača na Facebooku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Stefan Živojinović i Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) Milica Pavlović (Foto: Instagram) +5 Stefan Živojinović (Foto: Instagram) Celebrity Svi pričaju o tome: Sin Lepe Brene nije se mogao odvojiti od jedne od najljepših pjevačica u regiji?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene