May the Force be with you

RATOVI ZVIJEZDA počeli! Stradunu nitko nema pristup i sve je pod velom tajne

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedno od najsloženijih snimanja u povijesti filma počelo je u Dubrovniku. Većina je zbog toga sretna, ali ima i onih koji bi najrađe nogirali Darth Vadera.

Sve je spremno za početak snimanja Ratova zvijezda u Dubrovniku. Na Stradunu i drugim mjestima u staroj gradskoj jezgri produkcija holivudskog spektakla postavila je posebne kulise. Nakon 18 sati Stradun će biti zatvoren za javnost.

Pogledaj i ovo showbuzz Probuđena sila JEDAN ČOVJEK ZNA SVE, ali ne govori ništa

Postavljena je i mapa alternativnih ruta za pješake, odnosno stanovnike stare jezgre. Stanovnicima je već ranije upućena molba da tijekom večeri, ako je moguće, ostave upaljena svjetla u stanovima. No, detalji snimanja kao i mogući dolazak zvijezda - drže se u tajnosti.

Snimanje dijela filma trajat će do 17. ožujka. Dotad će Stradun noću biti zatvoren, a kretanje tom ulicom nemoguće. Cijeloga dana na set stiže različita oprema. Tu su i deseci zaštitara. Izlozi se zatvaraju, Trgovine rade skraćeno. Snimat će se na nekoliko lokacija u gradu. Rasvjeta se doprema čak i na zidine. Navodno će i ovaj brod biti dio scenografije.

Jedno je sigurno - vidjet će ga cijeli svijet.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene