Na stadionu Park mladeži u Splitu počelo je sedmo izdanje Ultra Europe Festivala.

Galerija


Partijaneri sa svih strana svijeta su dočekali svoja tri nezaboravna dana. Stigla je sedma po redu Ultra na koju su između ostalih stigli posjetitelji iz Španjolske, Kanade i Rusije.

Vezani članci Andro Krstulović Opara, gradonačelnik Splita Krstulović Opara odgovorio Milanoviću: "Mi znamo najbolje kako je u Splitu. To je siguran grad" Policija, ilustracija Rastrojeni muškarac u Splitu napao učenika osnovne škole, udario ga u glavu

Umjesto na Poljudu, ove godine su gužve na ulazu u Park mladeži. Posjetitelji stižu iz preko 140 zemalja svijeta

"Poljud je zaista bio kul. Ali, moramo ući unutra i vidjeti kako sve izgled. Volim Hrvatsku. Volim Ultru. Ovaj festival iza mene je vrlo energičan", komentari su posjetitelja.

Pleše se i na rivi cijeloga dana, a mnogi restorani zbrajaju zaradu.

"Pojest će, popiti, ovisi koliko su gladni, ono još uvijek su gladni, a kasnije kad počne Ultra mislim da više neće bit toliko", izjavila je djelatnica jednog splitskog restorana Mirela Roso.

Otići će Ultraši i na otoke pa će koju kunu zaraditi i brodari.

"Sezona je nešto slabija nego inače, a Ultra? A Ultra uvijek dobra. Vjerojatno će biti dobro tek su počeli dolaziti", rekla nam je prodavačica izleta Ania Biel.

Na najpoznatijoj stranici za rezervaciju, popunjenost smještaja je gotovo 100 posto. I cijene su takve.

Za sigurnost na Ultri brinut će se brojni policajci. A kako se može čuti, organizatori su riješili problem i s okolnim stanarima koji su se bunili zbog buke i mnoštva partijanera.

Nina Badrić oduševila fanove u ultra kratkoj haljini, neobičnog kroja: "Pa tebi godine ništa ne mogu"