Filmska krema ovih dana blista u Veneciji. Premijerom filma 'Birdman' počela je venecijanska Mostra.


Filmski festival u Veneciji prikazat će 50 filmova, a 20 ih je u utrci za Zlatnog lava - počelo je 11 dana filmske poslastice.

Glamurozna izdanja svjetskih ljepotica na Mostri u Veneciji

Vezani članci Slika nije dostupna Crveni tepih kakvog još niste vidjeli! Slika nije dostupna Glavne zvijezde zasjenila je ona - i njezin (pre)visoki izrez na haljini

Najstariji međunarodni filmski festival ove je godine otvorila crna komedija 'Birdman' s Michaelom Keatonom, Zachom Galifianakisom i Edwardom Nortonom. Crveni tepih, kao i uvijek, bio je znaku vatrenih obožavatelja i dijeljenja autograma.

Bogataš Giovanni Cottone, koji se bavi prodajom malih kućanskih aparata te je jedan od prvih talijanskih poduzetnika koji se probio na kinesko tržište, bio je gost u veneciji.

No, njegova pratnja privlačila je naviše pažnje, čak više i od posebne američke gošće Mostre – mlade glumice Emme Stone koja je pokazala novu frizuru.

Na ovaj tepih zvijezde ne stižu limuzinama, već brodicama. Ove je godine Festival poseban i po tome što žirijem predsjedava francuski skladatelj, a ne redatelj ili glumac. Ovogodišnja se Mostra bavi uglavnom ratnom tematikom, a bit će tu i mnogobrojnih zabava te humanitarnih večeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook