Emotivna i iskrena

Dobila počasnog Oscara: 'Da je moja majka danas živa, bila bi ponosna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U subotu navečer u Los Angelesu dodjeljeni su počasni Oscari glumcima za njihov izvanredan rad i trud. Dobitnici ovogodišnjih počasnih Oscara su Angelina Jolie, Steve Martin, Angela Lansbury te Piero Tosi.

Mnoge zvijezde povodom dodjele počasnog Oscara guvernera okupile su se na crvenom tepihu kako bi odale počast kolegama dobitnicima ovogodišnjih guvernerovih počasnih Oscara - Angelini Jolie, Steveu Martinu, Angeli Lansbury te Pieru Tosiju.

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

Tako su se crvenim tepihom prošetale zvijezde poput Toma Hanksa, Jakea Gyllenhaala, Diane Keaton, Judd Apatow, Harrisona Forda, Amy Adams, Matthewa McConaugheyja i Georgea Lucasa.

>> Angelina Jolie i Brad Pitt su se vjenčali u tajnosti?

Ipak, najveća zvijezda večeri bila je Angelina Jolie koja je dobila Jean Hersholt humanitarnu nagradu za svoj rad s izbjeglicama, a tijekom dodjele Oscara otkrila je kako je za sve zaslužan film 'Lara Croft: Tomb Raider' koji je snimala 2001. godine u Kamobodži gdje se susrela s onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

'Kad sam susrela one koji su preživjeli rat i silovanja, znala sam koliko sam ja sretna' te dodala: 'Shvatila sam koliko sam bila zaštićena u životu. Bila sam odlučna da se to više ne ponovi, svi mi u ovoj prostoriji smo sretni. Ne mogu shvatiti kako ja imam ovaj život, a žena koja na drugom kraju svijeta sa istom radnom etikom, strastima i možda boljim talentom za glumu je zarobljena u izbjegličkom kampu. Ona nema glas. Brine je što će njezina djeca jesti, kako će ih zaštititi i hoće li se ikad vratiti kući. Ne znam zašto je ovo moj život, a ono njezin. Ne razumijem. Ali napravit ću što mogu da im pomognem. Da je moja majka danas živa, bila bi jako ponosna na mene', rekla je.

Na crveni tepih je došla Bradom Pittom te sinom Maddoxom, a prije izlaska na pozornicu dobila je i poljubac ohrabrenja od Brada.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene