Tomislav Pavlović istaknuo je da su djeca vjerovala u njegovu pobjedu u showu "Farma More i Maslina", a supruga je mislila da ju zafrkava.

Galerija Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki +10 Dora Adanić, Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki

Zagrebački kuhar Tomislav Pavlović (38) pobijedio je u showu "Farma More i Maslina" nakon što se u finalu našao s Dorom AdanićPrinceom Waleom Soniyikijem

Vezani članci Prince Wale Soniyiki - 4 Tužne životne priče, ljubavne iskre koje su frcale, ali i borba za život, prisjetite se trenutaka koji su obilježili boravak na farmi Dora Adanić Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Tomislav nam je otkrio kakav je osjećaj pobijediti, na što će potrošiti nagradu od pola milijuna kuna i je li njegovih petero djece već izrazilo želje. Naime, dvoje djece dobio je u prvom braku, a troje djece ima sa sadašnjom suprugom.

"Naravno da je lijepo pobijediti. Okus pobjede je sličan onom čokoladi. Lovu budem donirao ženici. Ona je pametnija, ali nemamo još nikakav konkretan plan. Djeca imaju sve što im treba, hvala bogu. Nisu oni ni svjesni što to znači, a za želje budemo još pričekali", ispričao je kuhar. 

Vjerovao je da može pobijediti, no bio je spreman i za onaj drukčiji, lošiji ishod showa. "U svakom sam trenu bio sretan ako odem doma", istaknuo je Tomislav i ispričao da su njegovi favoriti bili Saša, Prince i Dora. 

Otkrio nam je i kakva je reakcija bila njegove supruge i djece, ali i sretnu vijest da će dobiti šesto dijete. "Reakcija djece je bila: 'Znali smo, tata. Rekli smo ti', a supruga me nije ni doživjela od samog šoka kad sam se pojavio doma jer je jedino to čekala. Kasnije je mislila da ju zafrkavam. Proslavili smo malo u uskom krugu obitelji. Ali prava proslava tek slijedi kad se rodi curica", rekao je Zagrepčanin. 

"Farmu" će najviše pamtiti po prekrasnim prijateljstvima i poznanstvima. "To mi se uzrezalo u pamćenje. Bilo je stvarno lijepih trenutaka, teško mi je nešto posebno izdvojiti", naglasio je Tomislav. 

Kaže da mu je sudjelovanje u showu bilo stvarno predivno, od ljudi, prirode i brige za životinje. "Cijeli taj suživot je bio baš divan i naravno da bih sve ponovio", rekao je Tomislav. 

Otkrio je i s kime se najviše povezao. "Najviše sam se zbližio sa Sašom, Kaćom, Princeom, Brunom, Majom, Marinom, Silvijem, Stipom, Jožom... Sa svima sam našao neki zajednički jezik i u kontaktu sam sa svima", ispričao je. 

Objasnio je i da mu je tajno farmerstvo bilo baš jedno simpatično i fora iskustvo. "Kroz njega sam se još više povezao sa Silvijem, Jožom, Majom, Andrijanom. Baš smo se zabavili", istaknuo je. 

Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa Dora Adanić Dora Adanić Dora Adanić, Tomislav Pavlović i Princ Wale Soniyiki +18 Dora Adanić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju