Svaka godina u naše živote donese nešto novo i odnese nešto staro.

Galerija


I dok je nekima 2018. bila najsretnija ikad, neki bi rado promijenili neke loše događaje.

Vezani članci Nives Celzijus prva emisija TLZP Pogledajte tko je i zašto rasplakao Nives Celzijus, nije se mogla suzdržati, a to se rijetko događa Dalibor Petko kao Lidija Bačić Najbolji od najboljih vraćaju se na pozornicu omiljenog showa: ''Malo si žena u PMS-u pa malo muškarac s čarapom u gaćama!''

Svaka godina u naše živote donese nešto novo i odnese nešto staro. Također, nekad se radi o lijepim i sretnim vijestima, a nekad o onim tužnim za koje ne želimo da se ponove u idućoj godini.

Manje lijepih trenutaka nisu pošteđene niti slavne face s domaćeg, zvjezdanog neba, no bilo nam je drago čuti kako će većini 2018. godina ipak ostati u lijepom sjećanju.

Maji Šuput poslovno je bila jedna od najuspješnijih godina, dok je privatno bila negdje na sredini. S jedne strane, 2018. godine se zaručila, no napustio ju je voljeni otac te je slomila nogu.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka briljirali su i poslovno i privatno, jer su u 2018. godini uplovili u bračnu luku nakon 6 godina veze, a radilo se o domaćem vjenčanju godine o kojem se danima neumorno pisalo.

I Lidiji Bačić 2018. godina bila je vrlo uspješna, kao i glumici Barbari Noli, no kod nje je postojao jedan ne tako lijep događaj za koji bi voljela da se nije dogodio. Ipak, o njemu nije htjela pričati pred kamerama.

Nives Celzijus povjerila nam se da bi voljela da joj 2019. godina bude približno dobra kao 2018. te da se na tako nešto nipošto ne bi žalila.

Što su nam ostale domaće zvijezde otkrile o 2018. godini, saznajte u video prilogu.