Kraljice

One vladaju Instagramom, ali samo je jedna na vrhu - i ne, nije Kim!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekada se popularnost pjevača mjerila po broju prodanih ploča i posjećenosti koncerata, u današnje vrijeme ako vas nema na društvenim mrežama kao da ne postojite.

Društvena mreža Instagram vrijedna je 37 milijardi dolara i odlično je mjesto za promociju velikih zvijezda. Iako mnogi misle kako je Kim Kardashian kraljica Instagrama to ipak nije istina. Kim ni sa svojih milijun selfija nije uspjela zasjesti na prvo mjesto.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce rijetko priča o ljubavnom životu Dečko najpopularnije pjevačice prvi put progovorio o njihovom odnosu pa ispričao kako ju je uveo u svijet sporta!

FOTO Ovako doista žive mladi bogataši!

Ipak, po broju onih koji ih prate i po broju lajkova na njihovim fotografijama, ovo su prave vladarice Instagrama.

5. Taylor Swift

 

Real love. @serayah @haimtheband @lordemusic @halstonsage

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

Taylor se za sada pozicionirala na peto mjesto liste Instagram kraljica. Ono što je zanimljivo za Taylor je činjenica da je bez i jedne provokative fotografije privukla 28,895,514 onih koji je vijerno prate.

4. Selena Gomez

 

Backyard sessions wit my boo @byjakebailey - photo by Jake

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Justinova bivša djevojka što se Instagrama tiče, debelo ga je prešišala. Selenu prati 29,504,081 ljudi, a taj broj iz sata u sat raste. Nećemo biti iznenađeni ako mlada zvijezda uskoro stigne i samu kraljicu.

3. Ariana Grande

 

 

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on

Mlada pjevačica koja je sve popularnija nezaustavljivo prikuplja sve veći broj folovera. Osim po propaloj vezi i koncertu na kojem ju je Justin 'uhvati na prepad', poznata je i po svom zaštitnom znaku, repu na glavi. Ariana je u vrlo kratkom vremenu ušla u klub onih koji imaju preko 30 milijuna folovera. Ona ih ima 30,587,119.

2. Kim Kardashian

 

In honor of Earth Day here is my best plant selfie from my new book #Selfish coming out May 5th! #ivegotaselfieforeveryoccasion

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Iako mnogi misle kako je ona kraljica Instagrama, Kim je ipak, barem za sada, prva pratilja. Ona se pošteno namučila da bi stigla do ove pozicije, pornić, farbanje kose, gole fotografije, pokazivanje stražnjice. Ipak još uvijek nije stigla do prve pozicije iako ima 31,239,384 onih koji je prate.

1. I na kraju kraljica - Beyonce

 

Leaving Las Vegas

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Zanimljivo je to kako je samo jedan profil popularniji od njenog, a to je profil samog Instagrama. Beyonce je već dugo na prvom mjestu ove ljestvice sa 31,307,776 folovera. Beyonce će ipak morati poraditi na strategiji jer joj se mlađe kolegice opasno približavaju.

I dok smo završili ovaj članak, svak od njih je vrlo vjerojatno dobila par tisuća novih obožavatelja. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene