Manekenke bucke

Najpoznatije 'plus size' ljepotice koje su svojim oblinama zaludile svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veličina nije bitna – one su ponosne na svoje zavodljive ženske obline!

Njih često nazivaju 'plus sine' manekenkama, ali ove su ljepotice iz Velike Britanije osvojile srca obožavatelja diljem svijeta. Svojom su samouvjerenošću, ljepotom i ženstvenim oblinama završile na naslovnicama prestižnih časopisa te postale slavna imena u manekenskim vodama.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi modeli VELIKA I SEKSI : 5 razloga zašto joj vjerujemo

1. Robyn Lawley

Manekenke bucke: 7 najpoznatijih XL ljepotica koje su uzdrmale svijet

Ova ljepotica ima 26.000 pratioca na Twitteru, 122.000 pratioca na Instagramu i 81.949 likeova na Facebooku. Robin Lovely jedna je od najpoznatijih 'plus size' modela na svijetu. Manekenka je porijeklom iz Sydneyja, a kao 'plus size' model proslavila se kada je izašla na naslovnici 'Sports Illustated' magazina. Manekenstvom se počela baviti sa 17 godina, no nije joj polazilo za rukom ostati mršavica pa je pronašla idealno rješenje.

2. Ashley Graham

Ona je jedna je od poznatijih manekenki u svijetu mode i mnogi je vole upravo zbog njezinih bujnih oblina. Ashley je krasila naslovnice brojnih poznatih magazina poput 'Ellea' i 'Voguea', no unatoč modnim uspjesima, često je na meti kritika da njene obline nisu lijepe.

'Bila sam previše debela, pa sam bila premršava, bila sam pretamna, a potom previše bijela, čak su mi govorili i da sam ružna. Morate imati debelu kožu da biste bili 'plus size' manekenka', rekla je Ashley.

 

3. Whitney Thompson

Whitney je također jedna od ljepotica koja je svijet zaludila svojim bujnim oblinama. Djevojka iz Floride proslavila se kada je odnijela pobjedu u 10. sezoni showa 'America's Next Top Model'. Nakon toga radila je kampanje za 'Forever 21', 'Converse One Star', „Fashion Bug“ i druge.

4. Tess Munster

Tess Munster poznatija kao Tess Holliday, proslavila se 2011. kada ju je „A&E“ izabrao za dokumentarnu seriju „Heavy“. Za sebe kaže da potiče pozitivno gledanje vlastitog tijela, a talijanski Vogue proglasio ju je jednom od najljepših 'plus size' manekenki na svijetu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene