kakav nastup

Došle su s emotivnom pričom koja tjera suze na oči: Okušale su treću sreću i u tome nisu nimalo pogriješile!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Plesni klub Lana - 6 Plesni klub Lana - 5 Plesni klub Lana - 3 Plesni klub Lana - 4 Plesni klub Lana - 1 Plesni klub Lana - 2 Plesni klub Lana Plesni klub Lana Plesni klub Lana Plesni klub Lana +3 Plesni klub Lana Galerija

Plesni klub Lana u showu "Supertalent" gledali smo prvi put 2009. godine, pa 2018. godine, a djevojke su sada ponovno odlučile vratiti.

Plesačice iz Plesnog kluba Lana iz Zagreba i Dugog Sela u show "Supertalent" stigle su okušati treću sreću.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

Naime, njima ovo nije prvi put da sudjeluju u "Supertalentu", prvi put su se prijavile 2009. godine, pa 2018. godine, a oba puta su bile u polufinalu.

Zadnje dvije godine imale su malo problema zbog koronavirusa, ne mogu normalno trenirati, a kao klub idu na razna natjecanja, to je velika motivacija plesačima. Za ovaj nastup su se pripremali većinom preko interneta.

"Lijepa je koreografija, vidi se različito iskustvo, ukupno mi se jako svidjelo. Imali ste priču koju ste uspjeli zaokružiti", zaključio je Janko Popović Volarić.

"Emotivno, lijepo, nisam htjela da završite, cijela ta priča, možete biti ponosne", pohvalila ih je Maja Šuput.

"Mene ste jako taknule, zaigrale ste na emociju, jako lijepa koreografija, lijepo, usklađeno", rekla im je Martina Tomčić, a Davor Bilman zaključio kako je njihova priča uvjerljiva.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene