talentirane i zgodne

Naše atraktivne plesačice nemamo često priliku vidjeti izvan pozornice, a gdje god se pojave, ukradu sve poglede

Helena Janjušević Helena Janjušević Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević Helena Janjušević (Foto: Instagram) +0 Helena Janjušević Galerija

Tina Walme i Helena Janjušević zablistale su na modnoj reviji Lilith by Katarina Baban u Zagrebu, na kojoj su se pojavile u atraktivnim izdanjima.

Plesačice Tina Walme i Helena Janjušević već su dobro poznate domaćoj javnosti, i iz projekata Nove TV kao što su "Supertalent" i "Tvoje lice zvuči poznato" i iz raznih domaćih glazbenih spotova.

Pogledaj i ovo Valentina Walme Iskupila se! Na ovakve prizore jedne od najseksi Hrvatica čekalo se od početka ljeta: "Napokon! Tijelo fantazija!"

No i izvan pozornice pravi su mamac za poglede, što su potvrdile i na prvoj samostalnoj modnoj reviji brenda Lilith by Katarina Baban u Zagrebu, na kojoj su se pojavile zajedno.

Za tu su prigodu obje odabrale atraktivna izdanja. Tina je nosila usku crnu haljinu, u kojoj je je naglasila fantastičnu figuru, dok je Helena u kratkom topiću otkrila isklesane trbušnjake.

Lijepe plesačice pozirale su fotografima zagrljene i nasmijane, pa se može zaključiti i da su se sjajno provele u zajedničkom izlasku.

Tina i Helena zajedno su nastupale i na brojnim koncertima te turnejama domaćih glazbenika, a kao trešnju na vrhu torte izdvajaju "Magic tour", gdje su pozornicu u rasprodanim arenama dijelile sa Severinom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Te probe bile su intenzivne, bile su svaki dan  osam sati. Mi smo morale prvo putovati u Ljubljanu, osam sati biti na probi i vraćati se natrag u Zagreb na probe za druge projekte", ispričala je Tina ranije ove godine za IN Magazin.

"Cijela ta energija, ti međusobni pogledi, znamo da radiš cijeli život, treniraš, stvarno ulažeš vrijeme, žrtvuješ se za puno stvari, ali znaš koji ti je cilj. I onda se napokon to događa", prisjetila se tada Helena, koja se može pohvaliti i da je osmislila i koreografiju za pjesmu "Tick Tock", s kojom je Albina ove godine predstavljala Hrvatsku na Eurosongu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar (Foto: Instagram) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Damian Denona) Natali Dizdar (Foto: Instagram) +2 Natali Dizdar (Foto: Instagram) Celebrity Nikad izazovnija Natali Dizdar izbacila dekolte i noge u haljini s prozirnim korzetom, a tu je i visoki prorez!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene