Iz prve ruke

Plesačica otkrila kakva je zapravo Beyonce!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ona je svjetska zvijezda, lijepa i bogata, žena koja ima sve... sigurno se pitate kako je raditi s Beyonce. E pa jedna je plesačica otkrila svoju stranu priče. I da, to je ona među njezinim nogama!

Nakon održanih MTV VMA nagrada i dalje se priča o Beyonceinom nastupu. Sve je oduševila svojom izvedbom, a na svojem Instagramu je progovorila i jedna od njezinih plesačica te je podijelila svoje iskustvo sa slavom divom.

Pogledaj i ovo showbuzz najbolje mjere Karantena nikad nije izgledala glamuroznije: Prelijepa plesačica razveselila golišavom fotografijom i otkrila kamo ide tako sređena

Beyonce kao prava modna ikona na naslovnici magazina Carine Roitfeld

Morate znati i kako se prije samog nastupa održava bezbroj proba u svakojakim uvjetima kako bi sve bilo savršeno. Tako je dvorana u Los Angelesu u kojoj se održavala dodjela nagrada bila hladna kao frižider, a plesačice su morale biti polugole i jaaaako strpljive.

'Počeli smo probu i jednostavno sam se počela tresti i cvokotati. Morala sam se nasloniti na Beyonceinu nogu i počela sam razmišljati o toplim plažama i suncu. Beyonce je odjednom stavila ruke na moja hladna leđa i rekla mi 'Oh siroče malo, žao mi je što je tako hladno' i cijelo vrijeme me dlanovima zagrijavala s leđa dok nije počeo show. E to je majčinski instinkt! Na nekoliko sekundi sam osjetila kako je Blue Ivy svaki dan. Zato moja nagrada ide Beyonce, sjajnoj izvođačici, umjetnici, majci', proučila je plesačica Lynhthy Nguyen.

'Zovu me pjevačicom, no ja sam tu da se transformiram, upijem tugu i anksioznost i gubitak onih koji me slušaju stavljam u pjesme. Moja kćer je moja najveća inspiracija. Postoji nešto mnogo veće od nas samih', poručila je i sama Beyonce u novom broju CR Fashion Book magazina te tako ušutkala sve svoje kritičare.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene