Brigita Vuco ostala je bez plesača na Dori zbog neopreza s testovima na koronavirus. Kako je ispričao jedan od njih, plakala je u svojoj sobi, a svi su tužni jer su se dugo pripremali na nastup.

Galerija


Kći pjevača Siniše Vuce, 22-godišnja Brigita, našla se u problemima na generalnoj probi za Doru. Naime, ostala je bez plesača zbog neopreza s testovima na koronavirus.

Vezani članci Nina Kraljić Nakon drame zbog ishoda Dore Nina Kraljić tvrdi da nikad nije bila sretnija: ''Kad ti se sve posloži'' Albina Albina: ''O predstavljanju Hrvatske na Eurosongu maštam od djetinjstva, podršku imam i od inozemne publike!''

Kako piše 24sata, plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju te neće nastupiti na Dori. Jedan od dvojice plesača, Bepi Valentine, rekao je kako je Brigita imala napravljen brzi test na koronu te je mogla ući u dvoranu, no plesače nisu pustili. Istaknuo je kako su se dugo pripremali za taj nastup, a Brigita je plakala u svojoj sobi zbog cijele situacije. "To je Brigitin prvi nastup, bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela", rekao je Valentine, pravog imena Josip Kotlar, za 24sata.

Maneken i plesač Kotlar je inače hrvatskoj javnosti poznat po sudjelovanju u showu Nove TV "Ženim sina". U showu se pojavio 2019. godine, kada mu je majka Suzana tražila partnericu.

Brigita Vuco će u subotu odlazak za Eurosong pokušati izboriti pjesmom "Noći pijane", a još ranije je istaknula da ima podršku od oca i cijele svoje obitelji. Za Slobodnu Dalmaciju je nedavno izjavila da se pjesma svidjela i Alki Vuici, koja je njezinom ocu Siniši Vuci poručila da će mu kćer biti zvijezda te da odlično pjeva.

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa

Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu