Brigita Vuco ostala je bez plesača na Dori zbog neopreza s testovima na koronavirus. Kako je ispričao jedan od njih, plakala je u svojoj sobi, a svi su tužni jer su se dugo pripremali na nastup.

Galerija Brigita Vuco Brigita Vuco - 2 Josip Kotlar (Foto: Instagram) +2 Josip Kotlar (Foto: Instagram)

Kći pjevača Siniše Vuce, 22-godišnja Brigita, našla se u problemima na generalnoj probi za Doru. Naime, ostala je bez plesača zbog neopreza s testovima na koronavirus.

Vezani članci Ella Orešković Naši pjevači ne kriju uzbuđenje zbog nastupa na Dori, neki su preplavljeni emocijama, a neki se spremaju od ranog jutra! Grupa Put Sjećate li se prve pjesme s kojom smo se natjecali na Eurosongu? Dora se onda čak tako nije ni zvala!

Kako piše 24sata, plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju te neće nastupiti na Dori. Jedan od dvojice plesača, Bepi Valentine, rekao je kako je Brigita imala napravljen brzi test na koronu te je mogla ući u dvoranu, no plesače nisu pustili. Istaknuo je kako su se dugo pripremali za taj nastup, a Brigita je plakala u svojoj sobi zbog cijele situacije. "To je Brigitin prvi nastup, bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela", rekao je Valentine, pravog imena Josip Kotlar, za 24sata.

Maneken i plesač Kotlar je inače hrvatskoj javnosti poznat po sudjelovanju u showu Nove TV "Ženim sina". U showu se pojavio 2019. godine, kada mu je majka Suzana tražila partnericu.

Brigita Vuco će u subotu odlazak za Eurosong pokušati izboriti pjesmom "Noći pijane", a još ranije je istaknula da ima podršku od oca i cijele svoje obitelji. Za Slobodnu Dalmaciju je nedavno izjavila da se pjesma svidjela i Alki Vuici, koja je njezinom ocu Siniši Vuci poručila da će mu kćer biti zvijezda te da odlično pjeva.

Haljina kćeri bivšeg premijera Oreškovića djelovala je obično, sve dok Ella nije okrenula leđa Ella Orešković Ella Orešković Ella i Thomir Orešković 2016. godine +3 Ella Orešković

Mjesecima šuti da čeka dijete s našim nogometašem, a sad se prvi put oglasila na tu temu Iva Šarić Iva Šarić Iva Šarić +4 Iva Šarić - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju