Mladi, talentirani i zgodni Brazilac Diego Siqueira, kojeg smo gledali i u showu "Supertalent", pojavit će se kao pojačanje hrvatskog tima za 64. Eurosong.

Galerija


Diegu ovo nije prvi put da nastupa uz neku domaću glazbenu zvijezdu.

Vezani članci Maja Šuput i Ron Holsey Sjećate se Amerikanca koji je zaveo Maju Šuput, a obožava ga i Kićo Slabinac? Ima pravo iznenađenje, a otkrio je i je li još slobodan Diego Siqueira (FOTO: Facebook) Nekad nije imao za jesti, preživljavao je s onime što je imao, a danas je uspješan i pomaže drugima

Radi se o Diegu Amadoru Homemu de Siqueira Silvi, poznatijem kao Diego Siqueira, za kojeg je upravo potvrđeno da će nastupati u Izraelu na Eurosongu uz hrvatskog predstavnika Roka Blaževića.

Tako će se mladi, talentirani i zgodni Brazilac, kojeg smo gledali i u finalu showa "Supertalent", pojaviti kao drugo pojačanje hrvatskog tima za ovogodišnji Eurosong, jer prvo je plesač Endi Schrotter.

Brazilac ima stalno boravište u Hrvatskoj, podučava ples u nekoliko plesnih studija u Zagrebu, a okušao se u raznim plesnim stilovima koje je plesao diljem svijeta. Diego je dosad nastupao i uz Franku Batelić i Ninu Kraljić koje su u prošlosti također predstavljale Hrvatsku na ovom najpopularnijem glazbenom natjecanju na svijetu.

Uskoro izlazi i službeni videospot za pjesmu "The Dream" s kojom će nas Roko predstavljati u Tel Avivu, 16. svibnja na 64. Eurosongu, koji se održava od 14. do 18. svibnja.

Ipak, podsjetimo, prije ostvarenja plesnog sna, Diego je imao prilično trnovit put kroz siromašnu svakodnevicu u rodnom Brazilu. "Život mi nije težak kao što je bio kad sam odrastao. Sad je drugačije, nisam više dijete i želim neke druge stvari, borim se da nađem ono što trebam, tako da mi je dobro", otkrio je Diego našim kamerama još 2018. godine.

Diegovi roditelji živjeli su u lošim uvjetima, no Diego im nastoji pomoći koliko može jer oduvijek je imao njihovu veliku podršku. "Nadam se da im pomažem. Prije to nisam mogao, ali sada da, i nadam se da ću moći nastaviti", priznao je tada.

Diego nastupa i u najnovijem spotu Maje Šuput "Dođi mami"

Transformacija predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović: Opuštenija frizura, mlađahan izgled, mršavija figura