Pojačanje!

Mladi Brazilac za kojim lude Hrvatice nastupat će na Eurosongu s hrvatskim predstavnikom

Diego Siqueira (Foto: Instagram) Diego Siqueira (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Instagram) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Roko Blažević (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) +0 Diego Siqueira (Foto: Anamaria Batur) Galerija

Mladi, talentirani i zgodni Brazilac Diego Siqueira, kojeg smo gledali i u showu "Supertalent", pojavit će se kao pojačanje hrvatskog tima za 64. Eurosong.

Diegu ovo nije prvi put da nastupa uz neku domaću glazbenu zvijezdu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput u finalu Supertalenta Spektakl za kraj showa! Božićna čarolija Maje Šuput u finalu Supertalenta: Pogledajte haljinu od čak 15 kila o kojoj će se još dugo pričati!

Radi se o Diegu Amadoru Homemu de Siqueira Silvi, poznatijem kao Diego Siqueira, za kojeg je upravo potvrđeno da će nastupati u Izraelu na Eurosongu uz hrvatskog predstavnika Roka Blaževića.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Siqueira (@diegoamsiqueira) on

Tako će se mladi, talentirani i zgodni Brazilac, kojeg smo gledali i u finalu showa "Supertalent", pojaviti kao drugo pojačanje hrvatskog tima za ovogodišnji Eurosong, jer prvo je plesač Endi Schrotter.

Brazilac ima stalno boravište u Hrvatskoj, podučava ples u nekoliko plesnih studija u Zagrebu, a okušao se u raznim plesnim stilovima koje je plesao diljem svijeta. Diego je dosad nastupao i uz Franku Batelić i Ninu Kraljić koje su u prošlosti također predstavljale Hrvatsku na ovom najpopularnijem glazbenom natjecanju na svijetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diego Siqueira (@diegoamsiqueira) on

Uskoro izlazi i službeni videospot za pjesmu "The Dream" s kojom će nas Roko predstavljati u Tel Avivu, 16. svibnja na 64. Eurosongu, koji se održava od 14. do 18. svibnja.

Ipak, podsjetimo, prije ostvarenja plesnog sna, Diego je imao prilično trnovit put kroz siromašnu svakodnevicu u rodnom Brazilu. "Život mi nije težak kao što je bio kad sam odrastao. Sad je drugačije, nisam više dijete i želim neke druge stvari, borim se da nađem ono što trebam, tako da mi je dobro", otkrio je Diego našim kamerama još 2018. godine.

Diegovi roditelji živjeli su u lošim uvjetima, no Diego im nastoji pomoći koliko može jer oduvijek je imao njihovu veliku podršku. "Nadam se da im pomažem. Prije to nisam mogao, ali sada da, i nadam se da ću moći nastaviti", priznao je tada.

Diego nastupa i u najnovijem spotu Maje Šuput "Dođi mami"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene