Osmijesi sve govore!

Naša najseksi plesačica objavila fotku s dečkom koji radi na istom projektu kao i ona, on joj se divnom porukom javio u komentaru!

Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 2 Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić Marko Petrić, Gabriela Pilić +8 Marko Petrić Galerija

Valentina Walme objavila je na Instagramu fotografiju s Markom Petrićem, koji, baš kao i ona, pleše u showu "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Valentina Walme i ove sezone sudjeluje u showu "Ples sa zvijezdama"u kojem je gledamo kao mentoricu manekena Pedra Soltza, a u istom sudjeluje i njezin dečko, glumac Marko Petrić, kojem je posvetila romantičnu objavu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Teške muke Previjao se od bolova: Trening Janka Popovića Volarića nije završio dobro

"Ponosna sam na tebe do neba i nazad! Prekrasno je dijeliti s tobom ovo iskustvo i veselim se tvojim uspjesima kao Gabriela Pilić tvojim točnim koracima!" napisala je Valentina uz njihove zajedničke fotografije koje je objavila, na kojima zaljubljeno poziraju.

"Sve je lakše kad si tu", odgovorio joj je Marko u komentaru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Walme LaTina (@walme.tina)

"Ma daj, pa prekrasni te", "Kakav divan par, koliko ljepote u jednoj slici", "Baš ste mi zgodni jako, a osmijesi govore sve", "A kak ste lijepi", "Trebali ste zajedno plesati, to bi bilo wow", "Ej vi, obožavam vas", "Nestvarno lijepi", "Famozni", "Tina i Marko savršeno ste lijepi , veseli, pozitivni. Uživajte uvijek, zauvijek, kao sad. Predivno je vidjeti vas", poručili su im pratitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene