A tek modni detalji!

Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/52 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput +41 Igor Mešin i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput iznenadila je novom odjevnom kombinacijom za show ''Ples sa zvijezdama'' koju za nju uvijek pomno osmisli Marko Grubnić.

Maja Šuput prošle je nedjelje u showu ''Ples sa zvijezdama'' oduševila haljinom koju je sama opisala bezvremenskom, a ništa manje odlična nije ni odjevna kombinacija koju je u suradnji s Markom Grubnićem odabrala za osmu emisiju po redu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput uvijek originalna! Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

Naime, pojavila se u plavom kombinezonu gdje u oči upada dekolte, a koji ima proreze na trbuhu, a donji dio posebno je zanimljiv. Teško je ne primijetiti i ogromne naušnice i lijepu ogrlicu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja ne skriva koliko je oduševljena suradnjom sa svojim prijateljem na ovakvim projektima, a jednom mu je prilikom posvetila i posebnu objavu na društvenim mrežama.

''Nikada ne pitam što ću imati u nedjelju na sebi. Nikada se ne brinem hoće li to biti dobro, hoće li mi se svidjeti. Doslovno se iznenadim kao i ostali kad vidim. Svaki put smisli nešto neočekivano, različito, glamurozno i prigodno. Zato je moj modni put toliko zabavan i meni samoj. Kao da svaki put otvaram igračku i uvijek se veselim kao malo dijete. Kreator moje modne sreće je naravno - one and only Mr. Marko Grubnić'', napisala je za njega tada. 

On joj je u komentarima zahvalio na povjerenju i otkrio pritom jedan zanimljiv detalj.

"Hvala što mi vjeruješ već više od 15 godina. P. S. Ja razmišljam o tebi svakodnevno, više nego ijedan muškarac ikada. A rezultati su tu", napisao joj je Marko.

A mi jedva čekamo vidjeti što su nam Maja i Marko pripremili do kraja ''Plesa sa zvijezdama''. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene