Dominacija vrckavog para

U "Ples sa zvijezdama" vraćaju se Sonja i Gordan!

Sonja Kovač i Gordan Vogleš se vraćaju u Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sonja Kovač i Gordan Vogleš se vraćaju u Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Nova TV) Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Nova TV) Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Ples sa zvijedama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Sonja Kovač, Gordan Vogleš i Jelena Rozga (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijedama: Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Ecija Ojdanić i Marko Šapina (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ples sa zvijedama: Damir Kedžo i Helena Janjušević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +5 Ples sa zvijedama: Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Završila je osma emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj smo vidjeli neka dobro poznata lica koja su se pokušala vratiti u show.

Završila je osma emisija showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj smo vidjeli neka dobro poznata lica koja su se pokušala vratiti u show.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama: Nastupaju Nives Celzijus i Mateo Cvenić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Spektakularna večer! Rezime prve emisije ''Plesa sa zvijezdama'': Josipine suze, vrući tango Nives i striptiz za kraj!

No, to je uspjelo samo jednom paru. Tako se u "Ples sa zvijezdama" vraćaju Sonja i Gordan! Iako se radilo o paru koji je posljednji ispao iz showa te je time imao najmanje vremena za pripremu, par je u oba plesa dominirao plesnim podijem, što su žiri i publika itekako nagradili.

Ana Vučak Veljača, Nives Celzijus, Ecija Ojdanić, Davor Garić, Damir Kedžo i Sonja Kovač zajedno sa svojim plesnim partnerima ponovno su dobili priliku osvojiti žiri i publiku svojim plesnim umijećem.

Priliku da prvi pokažu da se trebaju vratiti u show imali su Ana Vučak Veljača i njezin partner Mario Ožbolt koji su i prvi ispali iz showa - nakon samo 2 epizode. Prvi ples večeri bio je strastveni tango. "Drago mi je da ste se vratili i ovo je jedna od vaših boljih izvedbi", poručio im je Dinko. "Ana, čini mi se da si opuštenija danas nego na početku sezone, jer si se uz Marija prekrasno gibala", nastavio je Nicolas. "Veljača, drago mi je da te vidim u svibnju. Ugodno si me iznenadila. Ima tehničkih nedostataka, ali jedan od ljepših tanga u ovom showu", u svom stilu im je poručila Tamara. Oduševljena je bila i Almira.

Koje uzbuđenje! Prvi plesni par u borbi za povratak u show 'Ples sa zvijezdama'

Drugi par večeri bili su "ljutita" Nives i Mateo te njihov paso doble. "Ja bih te molila da u svojoj karijeri više koristiš te Beyonce pokrete. Ti pojedeš pozornicu. Ti si zmaj žena", poručila je Nives  Tamara. "Jako si dinamična, ljuta si papričica. Ako si takva sa svojim frajerima, jao ga se njima. Samo oštro s njima. Malo mi je falilo stila, čvrstine, ali bilo je dobro", slikovito je komentirala nastup Almira. "Ti se Nives jako trudiš, međutim ja vas večeras gledam i vidim korake i temperament, ali ništa između. To je kao da radite pizzu, imate tijesto i onda stavite puno feferona. Zamislite taj okus. Falili su mi određeni sastojci za paso doble", poručio je Nicolas. "Dobar show, tehnički vas moram pohvaliti. No tražio sam malo više paso doble. Mateo će shvatiti pa ćemo kasnije porazgovarati", kratko im je poručio Dinko.

Senzualno, vruće i strastveno – povratak Nives Celzijus u show 'Ples sa zvijezdama' kakav samo ona može odraditi!

Treći par koji se vratio na pozornicu bili su Ecija i Marko, a otplesali su ples koji ih je i izbacio iz showa - sambu. "Lijepi kostimić, lijepo si izgledala. Ali falilo mi je više bokova za sambu i više vremena da bi ubola kako treba", poručila im je Almira. "Divno izgledaš, Ecija. Bila si opuštena i kao 'kaj bude, bude' i to mi se dopalo. Ali falilo mi je plesa, dosta si šetala, a volio bi da malo više i plešeš", poručio joj je Nicolas. "Ličili ste mi na pravu brazilsku plesačicu, ali falilo mi je brazilskog temperamenta", komentirao je Dinko nastup. 

Sambastični Ecija i Marko - Jesu li vas zarazili karnevalskom groznicom?

Na pozornicu su zatim izašli Davor i Valentina s valcerom, a tijekom nastupa na pozornici im se pridružila još jedna plesačica. "Ovo je jednom od nas priča iz stvarnog života", otkrio je Davor, ali nije htio reći o kome se radi. "Solidan nastup. Ti si malo krut, ali tu je bila Valentina koja je omekšala cijelu sliku i na kraju je jako lijepo ispalo". "Dopao mi se valcer, jer je Davor pokazao da je izvrstan partner, a tu su bile i dvije partnerice. Pohvalio bi tvoju glumačku sposobnost i znam da je bilo teško odlučiti se između dvije partnerice, ali dobar izbor je bio", komenntirao je Dinko. "Kretnje su bile kratke, ali u slučaju da ćeš imati neku gažu, molim da uzmeš mene i Almiru za partnerice", komentirala je Tamara nastup aludirajući na činjenicu da ona i Almira stalno komentiraju Davorov isklesani torzo. 

Do sada neviđeno! Davor Garić vrhunski se snalazi s dvije plesačice

Nakon Davora i Valentine, na pozornicu su stigli Damir i Helena s emotivnom rumbom na prekrasnu pjesmu Nine Badrić "Dodiri od stakla". "Bili ste malo suzdržani i previše na mjestu. Kad ste na galeriji, Kedžo, vi ste tako opušteni. Oslobodite se", poručio je glazbeniku Dinko. "Voljela bi te vidjeti da pjevaš i plešeš, obožavam tvoju emociju", poručila mu je Tamara. "Meni je Damire tvoja današnja suzdržanost bila dobra, za rumbu mi to paše. Lijepo su ti išli koraci i pasalo mi je to večeras", poručila mu je Almira. "Jako dobro, rumba je priča između muškarca i žene, a za vas se vidi da imate prekrasni odnos. Zračite pozitivno i ostanite takvi, samo još malo jači rad kukovima", zaključio je Nicolas.

 

Dramatična rumba: Simpatičan plesni par Damir i Helena u neočekivanom izdanju

Posljednji par u prvom krugu bili su Sonja i Gordan s posebnim iznenađenjem - pjevačicom Jelenom Rozgom koja im je otpjevala prekrasnu ljubavnu baladu "Moje proljeće". "Ovo je najbolji nastup večeras", kratko im je poručila Tamara. "Sonja, bila si sjajna, ugodno si me iznenadila. Paše ti ovaj stil, imala si emociju, pokrete glavom, imali si što si trebala imati", poručila je Sonji Almira. "Možeš biti jako, jako zadovoljna nastupšom večeras. Ovaj stil je za tebe, to ti leži i vidim da si u svom elementu", poručio joj je Nicolas. "Od ove grupe povratnika bili ste najslobodniji", zaključio je Dinko.

 

Iznenađenje večeri! Jelena Rozga upotpunila nastup Sonje i Gordana

Uslijedio je drugi plesni krug, a ponovno su prvi na pozornicu izašli Ana i Mario te njihov paso doble. "Pašu ti više strastveni plesovi. Imaš energije i feferončić u sebi. Drago mi je da si se vratila, popravila si fokus, ali još malo opustiti ramena", poručila je Ani Almira. "Jako sam zadovoljan, jer volim ljude koji daju sve od sebe. Tiha voda brege dere, potvrdila si to. Ako prođete dalje, obratiti više pažnje na stopala", poručio je glumici Nicolas. "Ima špirita u tebi, Ana. Anina postura u paso dobleu je ono što želim vidjeti na tebi Viktorija", zaključila je Tamara.

Započela druga runda povratničkih plesova! Prvi u ringu Ana i Mario

Nives i Marko otplesali su slow fox u bračne vode i to doslovno, jer su nastupili kao Al i Peggy Bundy. "Gospođa mora biti zadovoljna i dobiti svoj ples. Lijepo ste to oslikovali, ali falilo je mekoće", poručio im je Nicolas. "Duhovito, ali bilo je puno grešaka, no to je kod vas uobičajeno. Drago mi je da ste to otplesali", otkrio im je strogi Dinko. "Meni je Nives super, ona je svega svjesna, a svejedno stoji tu pred nama i misli si vi ste potpuno ludi", jedva je kroz smijeh iskomentirala Tamara. "Ti si baš bila kućanica, sise si popravila, rekla daj lovu, super si bila", poručila je Nives Almira, a Nives je prije odlaska u backstage otkrila kako je tajna sretnog braka u dobrom obroku za supruga.

Nives i Mateo izveli jedan od najtežih plesova uz vječnu inspiraciju

Na pozornicu su po drugi put izašli i Ecija i Marko u bajkovitoj izvedbi valcera. "Lijepo je vidjeti Franju Josipa i Sissi, kraj je bio prekrasan i takav je trebao biti cijeli valcer", poručio im je Dinko. "Ecija, znaš kaj, izgledaš kao prava princeza. Nemoj da te bilo koji komentar baci u depru. Ipak ti moram reći što mi je falilo - lepršavosti. Došla si na dvor i sad si kao prestrašena od ekipe. Trebalo je da se rasplešeš", istaknula je Almira. "Baš izledate kao u filmu, ali bečka škola je teška škola. Meni ste bili prekrasni", zaključio je Nicolas, iako je istaknuo da je moglo i bolje.

Direktno s bečkog dvora: Pravi klasični valcer u izvedbi Ecije i Marka

Davor i Valentina i drugi put su pokazali da su pravi showmani. "Davore, ti si vrlo sposoban muškarac, sad možemo raspravljati o estetici i fleksibilnosti. Nevjerojatno kako si dobro uvježban, bravo, Valentina", osvrnula se na njihov rokerski paso doble Tamara. "Gariću, rasturaš, ne znam što se s tobom dogodilo večeras", poručila mu je Almira. "Vi ste večeras bili jako uvjerljivi, vidljivo izvježbani i precizni na glazbi. Davor, dominantan si i moćan", poručio je Nicolas. "Vidjet ćete sve u ocjeni", bio je nikad kraći Dinko koji im je dao desetku.

Pala desetka - Davor, Tina i rock 'n' roll!

Damir i Helena po drugi put natjerali su Dinka da ustane sa stolca. "Konačno je ples došao do izražaja", poručio im je uz pljesak. "Pa ti Damire zaista imaš ritma u sebi. Ali kad govorimo o quickstepu, pa stisni malo partnericu", poručio je pjevaču Nicolas. "Ne mogu, dečko joj je tu", kroz smijeh mu je otkrio Kedžo.

Dinko na nogama i tri desetke! Rasplesani quickstep u izvedbi Damira i Helene

Sonja i Gordan još jednom su pokazali svoju vrckavu stranu na veselu, koktel sambu. "Stručno gledano, jako, jako dobro, jer smo prvi put večeras vidjeli prave korake. Postura bi trebala biti puno više naprijed", poručio je Sonji Nicolas. "Leži vam ovaj ples, kukovi su konačno došli do izražaja, čestitam", poručio im je Dinko. "Sonja, ti si zbilja dobra večeras, opuštena", komentirala je Tamara, a Almira se složila s kolegicom. Ovo je bio par koji je posljednji ispao iz showa te je imao najmanje vremena za pripremu, no rasturili su oba plesa.

Najpopularniji brazilski ples: Sonja i Gordan kao šećer na kraju

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene