Šuput pred završnicu showa

Dva poprilično visoka proreza zbog kojih su se mnogi zapitali jedno i čupavi detalj koji je nemoguće ne primijetiti!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Pedro, Lara Lis i Valentina rasplakali Maju Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +18 Maja Šuput Galerija

Ni pred završnicu showa ''Ples sa zvijezdama'' Maja Šuput nije razočarala odabirom svoje modne kombinacije.

Iako je to teško povjerovati, na red je došla i jedanaesta, polufinalna emisija showa ''Ples sa zvijezdama''. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput A tek modni detalji! Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

A kao što je to bilo i za očekivati, Maja Šuput i pred samu završnicu pažljivo je odabrala što će odjenuti i to sve uz pomoć svog stilista Marka Grubnića koji je kroz sve ove emisije pokazao izniman talent kad je moda u pitanju. 

Maja se pojavila u zebrastoj haljini s dva visoka proreza zbog kojih su se mnogi zapitali kako je sakrila donje rublje, a tu je i čupavi detalj koji je nemoguće ne primijetiti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Proteklih tjedana Marko je za Maju birao raskošne, zanimljive, upečatljive outfite o kojima se pričalo još danima nakon što je emisija prikazana. 

Jedva čekamo vidjeti što nam je ovaj duo pripremio za finalnu emisiju omiljenog hit-showa!

1/54 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec +49 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Outfit kojim je Larisa iznenadila: Pojavila se u kombinaciji u kojoj je dosad još nismo vidjeli!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević Filip Vidović, Paula Jeričević +14 Paula Jeričević i Filip Vidović Celebrity Zbog Markovog komentara Filipu publika je žestoko zapljeskala, ali onda je sve objasnio!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene