Otplesao do finala

Sandiju se život okrenuo za 180 stupnjeva, a u posljednje vrijeme mu pristižu i zanimljivi upiti: "Slatki su!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi i Helena Helena i Sandi s braćom Hadžić - 5 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 4 Helena i Sandi s braćom Hadžić - 7 Sandi Pego s braćom Ismaelom i Jasminom Hadžićem Sandi Pego s braćom Ismaelom i Jasminom Hadžićem Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +16 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Sandi Pego i Helena Janjušević jedni su od finalista showa "Ples sa zvijezdama", a u razgovoru za DNEVNIK.HR otkrili su i pokoji detalj iz privatnih života.

Naš poznati tiktoker Sandi Pego i njegova plesna partnerica Helena Janjušević doplesali su do finala hit-showa "Ples sa zvijezdama", a od samih početaka u njihovim se životima puno toga promijenilo.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Velika objava u showu! Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

"Disciplina je definitivno nešto što sam dobio, ali ne bilo kakva već ona sportska, koja mi je uvijek bila problem. Nije da mi je sport nepoznanica, ali više je trenutaka kad se ne mogu natjerati svaki dan da odem odraditi svoj trening u moru obaveza koje me love. Najbolje od svega što sam dobio je dobru prijateljicu za cijeli život, Helenu", otkrio nam je Sandi.

On je tijekom showa obznanio i sretnu vijest da će postati otac. Kako idu pripreme za najvažniju ulogu u životu?

"Iskren da vam budem prvih šest mjeseci trudnoće nisam osjetio zbog treninga koji ne prestaju, a to je ono što željno iščekujem, odmor i vrijeme koje mogu dati svojoj ženi posljednjih tri mjeseca njene trudnoće. Adrenalin raste, ali sve je nekako brzo prošlo uz ovaj show. Kad show završi uživam u onome što čekamo, svoga sina", ne krije uzbuđenje Sandi.

Sandi na društvenim mrežama broji tisuće pratitelje, a otkrio nam je traže li ga oni ili možda čak i prijatelji pokoji plesni savjet.

"Prošli tjedan smo dobili prvi upit za jedan event, haha, a upit je glasio “ Možete li Helena i ti doći i odraditi jednu plesnu točku, može i Paso kojeg već znate “, baš smo se nasmijali. Podrška prijatelja je tu, a upiti stižu svaki dan, ženim se, pomozi mi, imam djevojačku, hoćeš doći plesati i tako dalje. Slatki su", priznao je Sandi.

Njegova plesna mentorica Helena nosi titulu jedne od najljepših hrvatskih plesačica. Koliko joj to laska i je li joj drago pročitati takve naslove?

"Lijepo je za čuti, ali puno mi je draže kad je pohvala vezana uz nešto konkretno i bitno, i u skladu s mojim prioritetima", priznaje Helena.

Ona i Sandi super funkcioniraju kao plesni partneri. Kako izgledaju njihova privatna druženja?

"Često odem do njega i Cindy pa skupa gledamo YouTube ili pričamo o plesu, moj Dean nam se pridruži svaki put kada je u Zagrebu", otkrila nam je Helena.

A otkrila nam je i kojim poslom bi se bavila da nije profesionalna plesačica.

"Bila bih veterinarka ili arhitektica, znam da su to skroz kontre, ali jako volim životinje i kreativu", otkrila je svestrana Helena.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +1 Kendall Jenner Zanimljivosti Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene