Odlična učenica!

Divne duge, noge Viktorije koje divno plešu: ''Marko, iskoristio si to, ona je sjajna i prečarobna''

Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) +0 Ples sa zvijezdama, Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Galerija

Viktorija Đonlić i Marko Mrkić u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su jive.

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' otplesali su jive.

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama napustili su Maja i Marko - 3 Predivno ispričana priča Par koji će se pamtiti po rušenju granica: ''Nismo htjeli da dođemo u situaciju - njoj se popušta jer nema nogu''

Komentari žirija bili su i više nego pohvalni. 

"Viktorija, imaš divne noge, koje divno plešu. Jako si talentirana i to mi je genijalno", rekla je Tamara. 

"Nitko ne treba držati fige za tebe, imaš divnog partnera koji te sjajno uči. Vidjelo se da si uživala u svakom koraku", izjavila je Almira i dodala Marku kako ju je sjajno pripremio.

"Odlična ste kombinacija. Fasciniraš me jer si visoka, a visoke osobe su inače malo manje koordinarne. S lakoćom si obavila sve pokrete koje jive zahtjeva", zaključio je Nicolas.

"Bio je to pravi, čisti jive. Marko, iskoristio si te predivne duge noge i to se isplatilo. Samo tako dalje, bravo", bio je zadovoljan Dinko.

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook,Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene