Ecija Ojdanić i Marko Šapina u drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' predstavili su hip hop.

Galerija


U drugoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' posljednji su nastupili Ecija Ojdanić i Marko Šapina, a prvi put u showu su otplesali novi stil, hip hop. Žiri im je dodijelio 25 bodova. 

Vezani članci Ecija Ojdanić - 3 Naša glumica pozirala u teretani pa uz niz pohvala dobila ružnu kritiku na koju je spremno odgovorila: "Nemojte lagati ženi" Ples sa zvijezdama (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama: Otkrivamo koji će vrhunski plesači naše zvijezde naučiti plesnim koracima

"Jako sam se nasmijala, slobodni stil ti jako leži. Izgledaš večeras fenomenalno, a to je nama ženama važno", rekla je Tamara.

''Izgledaš zaista sjajno i pozdravljam organizatore što su hip hop uvrstili u emisiju. Hip hop je jako težak za plesanje, mislim da je bilo dobro, čestitam", rekla je Almira.

''Kao da vidim dva tinejdžera kako čagaju. Sviđa mi se, kupujem", izjavio je Nicolas.

''Drago mi je što je hip hop uveden, ja se ne razumijem u to. Ali mi je drago da sam vidio dobro prezentaciju, nije mi bilo dosadno. Definitivno bolje nego u prvoj emisiji", zaključio je Dinko.

Ecija Ojdanić u velikom izazovu: Hip hop po prvi puta u showu 'Ples sa zvijezdama'!

Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook,Instagram,YouTube.