Otkrila djelić privatnog života

Domenica pokazala privatni video s druženja u kojem Hana Huljić ima važnu ulogu, a tu su i još dvije naše poznate pjevačice!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica, Alan Walme Domenica i Iva Todorić Domenica Žuvela i Alan Walme DOMENICA I ALAN Ples sa zvijezdama ep 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela i Alan Walme - 4 +9 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Galerija

Domenica Žuvela je pripremajući se za show "Ples sa zvijezdama" otkrila i neke trenutke iz privatnog života i pokazala kako se druži s Hanom Huljić Grašo, Mijom Dimšić i Zsa Zsom.

Pjevačica Domenica Žuvela i njezin partner Alan Walme u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" izveli su strastveni tango, kojim su sve oduševili, a budući da su tema emisije bile uspomene, pjevačica ih je otkrila u društvu dragih joj prijateljica.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela Poprilično je minijaturan! Domenica pokazala najdraži joj kostimić iz "Plesa sa zvijezdama", obožavatelji ju zbog toga proglasili pravim čudom!

Domenica je tako na jednu od proba dovela Miju Dimšić i Zsa Zsu kako bi se prisjetile nekih lijepih zajedničkih trenutaka, nastupa, ali i samog upoznavanja.

"Gušt mi je družiti se s njima, i profesionalno, a pogotovo privatno", izjavila je Domenica i pokazala i privatni video u kojem s druži s njima, ali i s Hanom Huljić Grašo, kojoj je nedavno bila kuma na vjenčanju.

Djevojke se u videu dobro zabavljaju i pjevaju pjesmu Dine Jelusića "Prva ljubav", a Hana je pritom zasvirala i klavir.

"Drago mi je da je sa mnom podijelila uspomene, to mi puno pomaže u koreografiranju, da naglasimo te njezine uspomene", zaključio je i njezin mentor Alan Walme.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Za nastup su dobili brojne komplimente i pohvale, što nije izostalo ni s društvenih mreža.

"Bili ste savršeni, idemo dalje", "Kraljica! Kraljica", "Predobro", "Najsavršeniji par", "Super ste bili", "Domenica, goriteeee", "Tango noge", "Prekrasni", samo je dio komentara koje su dobili.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 1 +3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Celebrity Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Celebrity Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene