Primjećujete li i vi sličnost?

Bojana Gregorić Vejzović objavila fotku s hrvatskim Rickyjem Martinom, imala je dobar razlog za to!

Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 7 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 7 Nova TV 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 7 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 6 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 5 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 4 Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš - 1 Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Sandi Pego Sandi Pego +3 Sandi Pego Galerija

Bojana Gregorić Vejzović je na Instagramu objavila fotografiju sa Sandijem Pegom, a oboje ih gledamo u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

Glumicu Bojanu Gregorić Vejzović gledamo kao jednu od kandidatkinja nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" u kojem pleše s mentorom Gordanom Voglešom, a među najvjernijim navijačima su članovi njezine obitelji.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Snažna je ona! Bojana Gregorić Vejzović imala nezgodu, ali nema u planu propustiti hit-show: "Kada ti kćer i sin kažu molim te nemoj odustati"

Suprug Enes, sin Raul i kćer Zoe nisu propustili njezin nastup u drugoj emisiji showa, a Bojana je sada otkrila da su im simpatični i neke druge zvijezde. Naime, glumica je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s tiktokerom Sandijem Pegom, koji je već dobio nadimak i hrvatski Ricky Martin.

"Evo jedna za kćer i njezine frendice kad navrate na moj feed čisto da znaju; ja fotku sa Sandijem Pegom imam!", napisala je Bojana uz fotografiju na kojoj pozira sa Sandijem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Gregorić Vejzović (@bojana.g.v)

"Ozbiljna ti je konkurencija", "Bravo Bojanaaa", "Jedna, jedina i nezamjenjiva, prirodno lijepa dama", "Jako ste lijepi! Nadam se da marljivo vježbate za nedjelju", "Prekrasni", "Divni ste", "Najslađi", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Bojana i njezin partner Gordan briljirali su i u drugoj emisiji, a čini se da su im pripreme ovaj put išle po planu i nije bilo nikakvih ozljeda. Naime, nakon pohvala i ocjena žirija u prvoj emisiji, ispričali su što im se dogodilo dok su vježbali za točku.

"Uvježbavao me jednu vrtnju, razgovarao je s laktom. Govorio je brže, brže, a onda je nakon zadnjeg okreta rekao da je bio odličan, ali da sad moramo u bolnicu", kazala je Bojana koja je tijekom probe slučajno laktom Gordanu slomila nos.

"Pukla je kost, nos je slomljen, ali ima daleko gorih stvari koje se mogu dogoditi", zaključili su.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene