Ivan Šarić na svom je profilu na Instagramu podijelio video u kojem pleše sa Slavkom Sobinom na kiši.

Galerija


Iako je show "Ples sa zvijezdama" završio, ekipa se i dalje nastavila družiti i zabavljati, između ostalih i glumac Slavko Sobin i komičar Ivan Šarić te njihove plesne partnerice Gabriela Pilić i Paula Jeričević, kao i Ivanova djevojka manekenka Korana Gvozdić.

Vezani članci Korana Gvozdić - 7 Ne skida se s lista najljepših Hrvatica: Prekrasna Korana ovako je izgledala prije 15 godina na početku karijere Slavko Sobin Sobin objavio video sa Šarićem koji nije trebao ugledati svjetlo dana: ''Moraš malo pokvariti''

Slavko i Gabriela odnijeli su pobjedu u showu, no Slavku ga je tijekom jednog od posljednjih druženja definitivno pomogao ukrasti Ivan.

Naime, njih dvojica zaplesali su zajedno na kiši te improvizirani ples odlučili posvetiti suparnicima iz finala, fitness instruktorici Viktoriji Đonlić Rađa i njezinom partneru Marku Mrkiću.

"Freestyle tribute to Viki i Mrki", napisao je Ivan uz objavljeni video.

Video je osvanuo na društvenim mrežama, točnije na profilu na Instagramu Ivana Šarića, gdje je izazvao oduševljenje njegovih pratitelja, a svidio se i Viktoriji koja ga je također podijelila nakon što se dobro nasmijala, a Marko je zaključio kako ipak "Viki ima bolje noge od Slavka".

Čija je izvedba bolja, prepuštamo da procijenite sami. 

Jessica Alba objavila prve fotografije iz Dubrovnika, ona i slavna kolegica zaključile: ''Ovo mora biti neka šala!''