Princ George postao je ponosni vlasnik krava, bika i koze!


Pleme u Keniji odlučilo je darovati prvorođenog sina Kate Middleton i princa Williama s četiri krave, bikom i kozom u čast njegova nedavnog krištenja. Poklon je simbol blagoslova Samburu zajednice te predstavlja veliku čast, izvještava Us Magazine.

Kate Middleton odgaja princa Georgea onako kako ona želi!

Vezani članci Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Maleni detalj koji puno govori: Britanci uvjereni da stiže četvrta kraljevska beba zbog jedne sitnice... Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Ovako je izgledao trenutak kad su Kate Middleton i princ William predstavili svoje prvo dijete

Životinje će boraviti u Lewi, gdje su vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea 2010. godine uživali u safariju. Tijekom tog putovanja u Keniju princ William je zaprosio svoju sadašnju suprugu. 31-godišnjii Vojvoda poslao je pismo zahvale Samburu zajednici za njihov značajan dar. 'Hvala svima na ovoj izvanrednoj časti. Sjećam se prekrasnog vremena provedenog s vama i ne mogu vam se dovoljno zahvaliti za vašu dobrotu', napisao je princ William.

'Veseli me spoznaja da je Georgeova 'imovina' u zemlji do koje nam je veoma stalo. Nadamo se da će jednoga dana biti u mogućnosti posjetiti ju', dodao je ponosni otac. Princ William izrazio je želju da jednoga dana sina odvede u Afriku. On je prvi puta doživio čari tog kontinenta sa svojom pokojnom majkom, princezom Dianom, te je aktivan u pomaganju tom kontinentu. Najdraže od svega mu je očuvanje divljih životinja.

'Kao i svi novopečeni roditelji, razmišljamo o tome kakav svijet ostavljamo našem djetetu. Nezamislivo je da će djeca rođena u zadnjih nekoliko mjeseci možda odrasti u svijetu u kojem su nosorozi prestali živjeti u divljini', rekao je princ. 'Mogućnost izumiranja životinja loša je za djecu odraslu na Zapadu, koja nikada nisu doživjela čari susreta s nosorogom. Pa čak i za mog malog Georgea, za kojeg se Catherine i ja nadamo da ćemo ga predstaviti istočnoj Africi, mjestu koje poznajemo i volimo', dodao je princ.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook