Pamela Anderson osvanula je kao od majke rođena na Instagramu Playboyja.

Galerija


Vjerojatno najslavnija Playboy zečica u povijesti, legendarna platinasta plavuša Pamela Anderson odavno je stekla status kultne ljepotice. Zahvaljujući svojoj ulogi seksi spasiteljice u seriji "Spasilačka služba" Pamela se 90-ih proslavila i postala jedna od najpoželjnijih žena tadašnjice. 

Vezani članci Katie Price (Foto: Profimedia) Stvarno se izmijenila: Starleta poznata po plastičnim operacijama pokazala kako je izgledala prije 20 godina Adil Rami Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Slavna prsata plavuša prvo je odbila prosidbu, a onda i ostavila 19 godina mlađeg

Danas Pamela ima 52 godine no i dalje žari i pali, a da je itekako izazovna i seksi dokazuje i činjenica da ju je Playboy objavio na svom Instagramu. Na profilu tog slavnog časopisa tako je osvanula vruća fotka lijepe Pamele koje pozira ispred kamina potpuno gola, a na nogama ima samo ubojito visoke crne štikle. 

Zavodljiv pogled, vitko, mladoliko tijelo i duga plava kosa učinili su fotografiju vrlo popularnom među pratiteljima Playboya, pa su mnogi komentari ispod fotke govorili da je Pamela kraljica sih zečica ikad te da joj nikada i nigdje neće biti ravne.

Fotografija je inače nastala 2016., a podsjetimo se, najpoznatija Pamelina fotografija za Playboy snimljena je davne 2001. Radi se naravno o fotki na kojoj ljepotica pozira u ružičastom badiću i s pištoljem u ruci. 

Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati