Glazbena poslastica

Koncert Plavog orkestra u Areni Varaždin

Plavi orkestar (Foto: PR) Plavi orkestar (Foto: PR) PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Plavi orkestar (Foto: PR) Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 2 Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 1 +0 Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 3 Galerija

Priliku za doživjeti fantastičan koncert Plavog orkestra imat će i varaždinska publika.

Mjesecima se pričalo o odličnom koncertu održanom početkom godine u Zagrebu gdje su dečki oduševili zagrebačku publiku nakon punih osam godina čekanja.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Više od deset tisuća ljudi pjevalo je u jedan glas i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Ovo je definitivno jedan od onih koncerata koji ne želite propustiti!

Početkom jeseni, točnije 6. listopada u varaždinskoj Areni Plavi Orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su – Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.

Plavi orkestar je jedan od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim

Plavi Orkestar je bend koji spaja publiku od najranije dobi pa sve do zrelih godina. Na njihovim koncertima svi su kao jedno. U glas se pjevaju sve pjesme od riječi do riječi, a sa svakom novom pjesmom publika je željna još hitova i uspomena koje evocira ovaj bend.

Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 1 Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 1

Ne propustite priliku i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Bit će vam to najljepših preko dva sata koliko će bend svirati i rasplesati publiku!

Ulaznice nabavite putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin - Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec - Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec - Kavana Ivana
Novi Marof - Caffe bar Piccolo
Ludbreg - Caffe bar Rondo
Koprivnica - Caffe bar Stefano
Mursko Središće - Caffe bar Parks
Prelog - City bar
Palovec - Domino bar
BP Petrol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene