Priliku za doživjeti fantastičan koncert Plavog orkestra imat će i varaždinska publika.

Galerija


Mjesecima se pričalo o odličnom koncertu održanom početkom godine u Zagrebu gdje su dečki oduševili zagrebačku publiku nakon punih osam godina čekanja.

Vezani članci Varaždin - 3 Grad baroka, sveučilišta, tekstilnog giganta, ali i poznatih zlatnih glavica: Istražili smo kako se živi u hrvatskom Beču Zdravko Čolić (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Karte su planule: Zdravko Čolić rasprodao koncert u varaždinskoj Areni!

Više od deset tisuća ljudi pjevalo je u jedan glas i uživalo u njihovim najvećim hitovima. Ovo je definitivno jedan od onih koncerata koji ne želite propustiti!

Početkom jeseni, točnije 6. listopada u varaždinskoj Areni Plavi Orkestar će održati koncert u sklopu svoje Everblue turneje koja je započela 2017. godine te će publika moći čuti neke od najpoznatijih pjesama koje nas vraćaju u prošlost kao što su – Suada, Bolje biti pijan nego star, Goodbye Teens, Ako su to samo bile laži, Od rođendana do rođendana, Kaja i mnoge druge.

Plavi orkestar je jedan od omiljenih bendova svih generacija predvođen frontmenom Sašom Lošićem i jedan je od onih bendova koji nošen energijom svoje publike svira satima i uživa u svakom koncertu s jednakim

Plavi Orkestar je bend koji spaja publiku od najranije dobi pa sve do zrelih godina. Na njihovim koncertima svi su kao jedno. U glas se pjevaju sve pjesme od riječi do riječi, a sa svakom novom pjesmom publika je željna još hitova i uspomena koje evocira ovaj bend.

Plavi orkestar (Foto: PR)
Koncert Plavog orkestra u Domu sportova (FOTO: Borna Filić/Pixsell) - 1

Ne propustite priliku i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Bit će vam to najljepših preko dva sata koliko će bend svirati i rasplesati publiku!

Ulaznice nabavite putem sustava Eventim i na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin - Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec - Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec - Kavana Ivana
Novi Marof - Caffe bar Piccolo
Ludbreg - Caffe bar Rondo
Koprivnica - Caffe bar Stefano
Mursko Središće - Caffe bar Parks
Prelog - City bar
Palovec - Domino bar
BP Petrol