DOBRE VIJESTI

Placido Domingo otpušten iz bolnice nakon zaraze koronavirusom: "Kod kuće sam i dobro se osjećam"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavni operni pjevač kaže da nastavlja liječenje kod kuće u Acapulcu, meksičkom ljetovalištu, oko 400 km od Ciudad de Mexica.

Španjolski tenor Placido Domingo objavio je u ponedjeljak da je izašao iz bolnice u Acapulcu, na jugu Meksika, kamo je primljen nakon komplikacija uzrokovanih infekcijom Covidom-19.

Pogledaj i ovo Plácido Domingo (Foto: AFP) Nikad nije priznao krivnju Legendarni tenor suočava se s novim teškim optužbama, njegova kolegica otkrila gnjusne detalje

"Kod kuće sam i dobro se osjećam. Nasreću, odmah nakon prvih simptoma bio sam pod liječničkim nadzorom zbog mojih godina i drugih bolesti. Liječnici su odmah posumnjali na zarazu Covidom-19, što mi je jako pomoglo", napisao je 79-godišnji operni pjevač na svojoj Facebook stranici.

Placido Domingo kaže da nastavlja liječenje kod kuće u Acapulcu, meksičkom ljetovalištu, oko 400 km od Ciudad de Mexica.

Placido Domingo je već nekoliko mjeseci na meti optužaba za spolno zlostavljanje, zbog kojih je morao otići s dužnosti ravnatelja Opere u Los Angelesu i otkazati nekoliko nastupa. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene