Njezino pravo ime je Dido Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong, no plavokosa pjevačica najpoznatija je pod umjetničkom imenu Dido.

Galerija


Ona je nekada bila velika zvijezda, a mnoge njezine pjesme znamo i dandanas.

Vezani članci Hailie Jade Scott i Eminem Pogledajte kako danas izgleda kći problematičnog repera koje se dobro sjećamo od prije 20 godina Eminem Napisao je pjesmu o domaru koji ga je napastovao pa zaradio tužbu, a burnim životom punio je stranice tabloida

Njezino pravo ime je Dido Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong, no plavokosa pjevačica najpoznatija je po umjetničkom imenu Dido.

Danas 47-godišnja glazbenica nekada je bila velika pop-zvijezda, a na glazbenoj sceni prisutna je i dalje od davne 1995. godine. Ipak, njezine pjesme ne čujemo ni približno često kao nekada. Nakon dva vrlo uspješna studijska albuma pjevačica se povukla iz javnosti, a na njezin tron stigle su druge dvije raspjevane Britanke, Adele i Amy Winehouse.

Ako se vratimo u početke 2000-ih, bilo je to doba kada je svjetska publika napokon saznala tko je ona, i to sve zahvaljujući popularnom reperu Eminemu, koji je dio njezine pjesme "Thank You" ubacio u svoj veliki hit "Stan". Nakon što je dobio njezino dopuštenje za taj manevar, a pjesma postala veliki hit, krenuo je i njezin uspon.

Također, Dido je bila i zvijezda spota u kojem je glumila Stanovu trudnu djevojku, no zanimljiva je priča kako ga nije htjela snimiti zbog scene u kojoj su joj vezane ruke, a preko usta zalijepljena traka. Na kraju je ipak pristala biti u spotu te se na setu odlično slagala i s reperom i s ostatakom ekipe. Ostalo je povijest.

Njezin album "No Angel", koji je izašao još 1999. godine prije Eminema, odjednom je postao najprodavaniji album 2001. godine, a Dido je otad izbacila brojne hitove koje pamtimo i danas. Ipak, dok je njezina karijera naglo krenula uzlaznom putanjom, privatno joj nije bio tako dobar period.

Naime, nakon što je izdala spomenuti album te uložila veliki trud u njegovu promociju, pjevačica je prekinula zaruke s odvjetnikom Bobom Pageom nakon 7 godina ljubavi. 2010. godine udala se za Rohana Gavina te s njim dobila sina Stanleyja 2011. godine.

I to je manje-više sve što se zna o njezinu životu, a na tu su nas priču podsjetile nedavne fotografije slavne pjevačice iz Chicaga, gdje su ju fotografi uhvatili pri izlasku iz hotela. Dido trenutno promovira svoj novi album "Still On My Mind", no oko njega nema takve histerije kakva je nekoć vladala na sam spomen njezina imena. Također, Dido će uskoro nakon punih 15 godina krenuti na svjetsku turneju.

Drago nam je da je pjevačica i dalje glazbeno aktivna te da izgleda odlično, a veliki osmijeh na njezinu licu otkriva kako je itekako zadovoljna razvojem životnih događaja, privatnih i poslovnih.

Njezinu transformaciju pogledajte u našoj galeriji.