Danas 37-godišnja Christina Aguilera nekada je bila glazbena senzacija.

Galerija


Pop princeza Christina Aguilera nedavno je gostovala u poznatom showu Jimmyja Kimmela.

Vezani članci Jelena Dokić (Foto: Instagram) Lani je imala 120 kilograma i bila u depresiji, no osječka tenisačica sada je 45 kila lakša te blista Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Natukao je kilograme zbog zločeste bivše i pao u depresiju, a kuću nije napustio gotovo dvije godine

Slavnom je voditelju pjevačica pričala o karijeri, djeci, ali i tome kako društvene mreže utječu na nju, no najviše pažnje privukla je sama 37-godišnja pjevačica, odnosno njezin izgled o kojem se često raspravlja.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia)
Christina Aguilera (Foto: Profimedia)

Naime, Christina posljednjih godina vodi borbu s viškom kilograma, a prije nekoliko je skinula 10 kilograma koje je čini se vratila. No kako je sama otkrila, više se ne zamara brojevima koje pokazuje vaga te tvrdi kako je jako zadovoljna svojim izgledom i tijelom.

"Trebalo mi je vremena da dođem do toga, no jako je važno prihvatiti sebe i svoje tijelo onakvima kakvi oni jesu", poručila je pjevačica koja je nekada bila prava glazbena senzacija. Iako je još uvijek prisutna u svijetu glazbe, njezina popularnost sada je ipak znatno manja nego prije.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia)
Christina Aguilera (Foto: Getty)

Također, pjevačica je poznata i po tome što se ne trudi sakriti višak kilograma pa je kod Jimmyja u studio stigla u uskom kožnom kaputu i isto takvim čizmama koji su dodatno naglasili njezine obline.

Christina Aguilera (Foto: Profimedia)
Christina Aguilera (Foto: Getty)

Pjevačica ima i dvoje djece - sina kojeg je dobila iz propalog braka s marketinškim stručnjakom Jordanom Bratmanom te kćer koju je dobila s partnerom Matthewom Rutlerom s kojim je sreću pronašla ubrzo nakon razvoda 2010. godine. Par se i zaručio 2014. godine, no još uvijek nisu stali pred oltar.