Zanimalo ga je

Intiman odnos - 'Muž me gledao dok sam bila na depilaciji bikini zone'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako kaže, prvo joj se samo želio 'uvući u gaćice', no ubrzo su shvatili da ih veže nešto više od seksualne privlačnosti.

Pjevačice Fergie pozirala je za naslovnicu Allure magazina, a progovorila je o svom seksualnom životu i braku s Joshom Duhamelom. Par je zajedno od 2004. godine, a pjevačica je otkrila kako je sve počelo. Kako kaže, prvo joj se samo želio 'uvući u gaćice', no ubrzo su shvatili da ih veže nešto više od seksualne privlačnosti.

Pogledaj i ovo Fergie i Josh Duhamel (Foto: Profimedia) Napokon razvedeni Prekinuli su 2017., no tek sad su se razveli: Ona nije viđena s drugim, a on osvaja samo mlađe žene

'Kao da smo odrasli zajedno. Shvatili smo da želimo iste stvari u životu, da slijedimo isti put. Oboje smo iz katoličke obitelji pa su nam i te stvari bile jako važne', rekla je Fergie.

Sada su u sretnom braku već sedam godina i roditelji 14-mjesečnog Axla. No, ipak priznaje da im nije uvijek sve bajno te da su čak u jednom trenutku posjetili bračnog savjetnika. Fergie priznaje da njezinom Joshu to nije bio problem i da se nije osjetio 'manje muškim' zbog toga. Ipak je u njihovom braku puno više lijepih trenutaka, a pjevačica se prisjetila i nekoliko anegdota.

Pjevačica je nakon 10 godina progovorila o svom najsramotnijem incidentu!

'Zanimalo ga je kako izgleda depilacija bikini zone. Tako je jednom ušao za vrijeme mog tretmana i ja sam ga pozdravila i on umjesto da ode, samo je ostao i gledao. Bio je baš znatiželjan', rekla je.

Fergie trenutno radi na svom prvom solo albumu, a šuška se da radi na novim pjesmama Black Eyed Peasa. Njihov će povratak značiti veliku promjenu u životu mladog para, ali dogovorili su se da neće provesti više od dva tjedna razdvojeni.

'Nije mi bilo lako donijeti tu odluku i znala sam da će biti ili još jedno dijete ili album. Znam da se neki ne bi složili s tim načinom razmišljanja, no ne zamaram se time', rekla je Fergie.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene