testirala se

Ceca dala prvu izjavu nakon vijesti da je pozitivna na koronavirus, zaražen je i njezin sin

Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Svetlana Ražnatović - Ceca Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Jelena Karleuša, Lepa Brena, Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Instagram/Pixell) +0 Svetlana Ražnatović Ceca (FOTO: Srdjan Ilic/PIXSELL) Galerija

Svetlana Ražnatović Ceca navodno se zarazila od svog frizera Stevana Radivojevića.

Srpska pjevačica Svetlana Ražnatović Ceca (46) pozitivna je na koronavirus, piše Blic

Pogledaj i ovo Ed Scheeran (Foto: Profimedia ) samo tjedan prije Sprema se objaviti peti album, no slavnom pjevaču pomršeni su planovi: "Ispričavam se svima koje sam iznevjerio"

Ceci je prvo napravljen serološki test iz venske krvi koji je ispao negativan. Ipak, kako tvrdi Blic, pjevačica je nakon toga podvrgnuta i PCR testu, odnosno uzet joj je bris grla i nosa i pokazalo se da je pozitivna na koronavirus. 

Ceca je za Blic dala prvu izjavu nakon što je procurila informacija da je zaražena. "Na ponovljenom testu Veljko i ja smo pozitivni. Veljko i ja se osjećamo dobro, nemam nikakve simptome. Držat ćemo se kućne izolacije, do ponovljenog testiranja", progovorila je pjevačica o zdravstvenom stanju nje i sina. 

Ražnatović se odlučila testirati nakon što je bila na obiteljskoj proslavi 3. lipnja u kontaktu sa zaraženom osobom. Inače, Kurir je ranije objavio da Cecin frizer Stevan Radivojević ima koronavirus i navodno se od njega zarazila.

Naime, on je bio na proslavi rođenja njezina unuka Željka na kojem su bile mnoge poznate osobe. Frizer je na Instagramu otkrio da ima koronavirus i svima savjetovao da se testiraju. 

"Ljudi, pozitivan sam na COVID-19. Zamolio bih sve ljude koji su bili u mom okruženju da se testiraju", napisao je na Instagramu. 

  1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) +0 Kate Upton (Foto: Profimedia) Celebrity Okitila se titulom najseksi žene, proslavile su je raskošne obline, a sad joj mnogi zamjeraju što je smršavjela

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene