neobična zvijezda

Dugo je skrivala lice i privatni život, a sad je iznenadila objavom informacije koju nitko nije očekivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sia je posvojila 18-godišnjake koji su trebali izgubiti udomiteljsku skrb. Inače je posvećena spašavanju napuštenih pasa i pravima LGBT zajednice.

Pjevačica Sia (44) koja se proslavila neobičnim nastupima na kojima je uvijek skrivala lice u utorak je progovorila o svom privatnom životu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zapalila Instagram Objavila nagu fotografiju: ''Sačuvajte lovu, evo je besplatno''

Sia inače rijetko otkriva detalje o sebi čime izaziva znatiželju brojnih obožavatelja, no ovot puta je u javljanju za radio SiriusXM ispričala da je prošle godine posvojila dva 18-godišnja dječaka. Istaknula je da su oni trebali uskoro trebali prestati biti pod državnom skrbi te bi bili prepušteni sebi. 

Pjevačica, koja zbog anonimnosti pokriva svoje lice u javnosti, tako je još jednom pokazala koliko je velikodušna i različita od drugih zvijezda. "Imali su 18 godina kada sam ih posvojila, sada su već oboje navršili 19. Trebali su izaći iz udomiteljskog sustava i da, jako ih volim", ispričala je Sia

Glazbenica je prošle godine napisala na Twitteru da se nada kako će dobiti priliku posvojiti tada 16-godišnjeg dječaka Dasanija koji se pojavio u dokumentarcu "Foster". Film je prikazivao iskustva djece koja su pod udomiteljskom skrbi, a javnost je posebno dirnula Dasanijeva priča koji je sa četiri godine svjedočio majčinom ubojstvu. On je rekao i kako ga stalno prebacuju iz jednog u drugi grupni dom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The bigger the bow, the better. 🎀 Unleash your inner Sia this Halloween & pick up your official wig w/ bow on shop.siamusic.net now! - Team Sia

A post shared by SIA (@siamusic) on

No po informacijama američkih medija pjevačica ipak nije dobila priliku posvojiti Dasanija. Sia je velika humanitarka i posvetila se posebno brizi o napuštenim psima i nekoliko ih je udomila. Javno zagovara udomljavanje umjesto kupovanja. Prije svojih koncerata čak govori obožavateljima da bi trebali uzeti psa i spasiti ga od života u skloništu. 

Usto donira novac za brojne LGBT organizacije i pomaže u obnavljanju štete u Australiji nakon požara koji su česti tijekom velikih vrućina. Ima i zanimljiv običaj, a to je da donira 100.000 dolara udruzi koju odabere pobjednik reality showa "American Survivor" jer obožava gledati tu emisiju. 

Vrijednost njezine imovine se procjenjuje na 25 milijuna dolara, a velik dio toga se odnosi na njezine nekretnine. Pjevačica ima veliko imanje i vilu u Los Angelesu koje u Kaliforniji koje je kupila 2015. za oko 5.5 milijuna dolara te u njoj živi sa sinovima. Njezina kuća se nalazi pokraj jezera Toluca, a ima pet spavaćih soba i prostranu kuću za goste koju je pretvorila u studio za snimanje. 

Ranije je prodala vilu u četvrti Los Feliz u Los Angelesu za 4.7 milijuna dolara samo četiri mjeseca nakon što ju je kupila. Također je imala luksuzni bungalov u stambenom kompleksu Echo Park za koji je dobila 980.000 dolara. 

Inače, Sia je počela glazbenu karijeru još 90-ih bez ikakvih maski i neobičnih nastupa, no tada nije imala uspjeha. 

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Celebrity Transformacija dječje zvijezde šokira javnost: Nekad najdraža slatkica uopće ne mari za izgled i dojam koji ostavlja

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene