najseksi baka balkana

Pažnju privlačila lijepa kći koja se rijetko pojavljuje u javnosti: Pjevačica proslavila 70. rođendan u najdražem društvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden slavila je rođendan u Crnoj Gori s kćeri, zetom, unucima i prijateljima.

Pjevačica Neda Ukraden slavi 70. rođendan, no proslavu je imala dan ranije s obitelji i prijateljima u restoranu u Crnoj Gori.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

"Sve moje najdraže i najvrjednije je uz mene večeras. Što čovjek više može poželjeti za rođendan", napisala je Neda uz fotografije slavlja na Instagramu. S njom su bili kći Jelena, zet Peci, koji je nedavno isto imao rođendan, prijatelji te unuci, blizanke Aleksandra i Neda (8) i Dušan (6). 

Mnogi su pjevačici poželjeli sve najbolje u komentarima, a kasnije se Ukraden zahvalila na čestitkama uz sliku na kojoj pozira na brodu u badiću. "Hvala svima", napisala je Neda. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sve moje najdraze i najvrijednije je uz mene veceras. Sta covjek vise da pozeli za rodjendan!!!🥂🎂🌹🍷👍🎵❤🙏💋❣😍 #nedaukraden #birthadayparty #bestwishes #happyfammily❤️❤️😊💟💘

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Inače, pjevačica koju nazivaju najseksi baka Balkana i balkanska Tina Turner, plijenila je pozornost na fotografijama od proslave svojim dobrim izgledo kao i njena kći Jelena (40). 

Ona se rijetko pojavljuje u javnosti, te je kako pišu srpski mediji, uspješna direktorica marketinga i ima svoj salon za uljepšavanje u Beogradu. "Moja želja, kao svake normalne žene, pogotovo razvedene, je da vidi sretno dijete, kako ima svoju obitelj", istaknula je jednom Neda koja posebno voli provoditi vrijeme s unucima. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Lijepa Franka u donjem rublju uputila snažnu poruku i dobila brojne komplimente: "Najdivnija"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene