Vjerujemo kako se još uvijek sjećate popularnog ženskog banda Sugababes.

Galerija


Ona je nekada bila velika glazbena zvijezda.

Vezani članci Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Negira operacije, ali na najnovijoj fotki je neprepoznatljiva: "Molim te, prestani to raditi svom licu" Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Poslije bolnog razvoda prepustila se plastičnim operacijama i teretani te potpuno transformirala izgled

Vjerujemo kako se još uvijek sjećate popularnog ženskog banda Sugababes. Iako cure nisu dostigle popularnost kao npr. Spajsice, žarile su i palile glazbenom scenom početkom 2000-ih, pa sve do službenog razilaženja 2011. godine.

Iako su se kroz godine članice mijenjale, Mutya Buena u bandu je bila od samog početka pa sve do 2005. godine. Danas 34-godišnja Britanka 2007. godine izbacila je solo album "Real Girl" te još jedan krajem 2010. godine, no oni nisu postigli značajniji uspjeh.

U ljeto 2012. godine, Buena je s kolegicama Siobhan Donaghy i Keisha Buchanan najavila povratak na glazbene ljestvice, no kako nisu mogle nastupati pod imenom Sugababes, nazvale su se MKS, Mutya Keisha Siobhan, no uspjeh kao nekad nikada nije postignut.

Iako je posve normalno da se kroz godine mijenjaju i pjevačice, nekad crnokosu Mutyju jedva bi prepoznali i najokorjeli obožavatelji, jer je danas plavuša, a njezino je lice doista neprepoznatljivo.

Pjevačica je u javnosti posljednji put viđena prošlog četvrtka kako napušta Moschino zabavu u Londonu, a njezin nos, jagodice i usta u popunosti su bili izobličeni. Također, veći dio njezinog tijela danas je prekriven tetovažama.

Iako je britanska pop-zvijezda oduvijek bila poznata po osebujnom stilu i make up-u, javnost je zgrožena sadašnjim izgledom, a put njezine transformacije neodoljivo podsjeća na onaj slavne reperice Lil' Kim koja danas nimalo ne liči na sebe.

U to se uvjerite u našoj galeriji.

Dvije posljednje fotografije slavne starlete dokaz su kako i bez golotinje i neukusa izgleda savršeno