Miranda Lambert potvrdila je da se nedavno udala za njujoroškog policajca Brendana McLoughlina.

Galerija


35-godišnja country-glazbenica Miranda Lambert potvrdila je da se nedavno udala za 7 godina mlađeg njujoroškog policajca Brendana McLoughlina.

Vezani članci Jennifer Aniston i Brad Pitt Par za čije je pomirenje navijao cijeli svijet planira veliki dan? "Žele da sve bude romantično i lijepo" Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 50. godini života proširuje obitelj s najseksi muškarcem na svijetu

Par je u vezi tek nekoliko tjedana ili mjeseci, no plavokosa glazbenica otkrila je kako je to bilo dovoljno da shvati da je on čovjek njezina života.

"U čast Valentinova želim s vama podijeliti neke vijesti. Upoznala sam ljubav svog života i vjenčali smo se. Srce mi je puno. Hvala ti, Brendane, što me voliš zbog mene", poručila je Miranda pored nekoliko fotografija s vjenčanja kojima je i prvi put predstavila svog partnera obožavateljima.

Iako su joj oni oduševljeno čestitali na braku, mnoge je vijest itekako zatekla, jer je Miranda još u kolovozu 2018. godine bila u vezi s glazbenikom Evanom Felkerom, s kojim je prekinula nakon pola godine ljubavi.

Njezina najpoznatija veza ipak  je ona s kolegom Blakeom Sheltonom, za kojeg se udala 2011. godine nakon nešto manje od 5 godina veze.

U ljeto 2015. godine pjevači su šokirali obožavatelje viješću o razvodu, a nakon nekoliko mjeseci saznalo se kako Blake već ljubi drugu pjevačicu, Gwen Stefani, s kojom je i dandanas u sretnoj vezi.

Miranda nije skrivala razočaranje takvim razvojem događaja, no čini se kako je ipak našla "onog pravog". 

Htjela je biti seksi, a ispala je vulgarna: Članica slavne obitelji grudi je prekrila samo dvjema trakama!

Mirsad Kerić je živ, oglasio se njegov sin: ''Krivo su prenijeli menadžeru, još je u teškom stanju i bori se za život''

Noga koja je provirivala kroz haljinu osigurala je Ani Gruici baš sve poglede na kazališnoj premijeri