UŽIVA U ŽIVOTU

SLAVLJE U DIJASPORI Voljena voditeljica propisno proslavila rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je proteklog vikenda proslavila rođendan, a nama je otkrila i tko joj je pripremio posebno iznenađenje.

Kišni ponedjeljak za mnoge predstavlja najgori mogući početak radnog tjedna. No ne i za Mineu. Pjevačica i voditeljica na svojim društvenima mrežama objavila je kolaž veselih selfieja kojima je svima dala do znanja da vremenske neprilike ne utječu na njeno raspoloženje.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea, TLZP Sva u biserima Minea razotkrila malo više nego što smo od nje navikli, a evo što je na njoj ukralo svu pažnju!

'Kiša mi neće ovaj dan pokvarit', napisala je Minea u objavi kojom je uljepšala dan svojim fanovima.

Na pitanje kako održati dobro raspoloženje na ovakav dan simpatična voditeljica brzo nam je pojasnila.

'Inače sam veliki pozitivac i veseljak i sve u životu, kako ono dobro, tako i ono loše, prolazim s osmijehom na licu', kaže Minea.

Razlog njenog dobrog raspoloženja zasigurno je i proslava rođendana kojeg je proslavila proteklog vikenda u Njemačkoj.

'Vikend mi je zaista bio prekrasan. Osmijeh mi ne silazi s lica zbog fenomenalnog društva, ekipe i koncerta u Stuttgartu', otkrila je pjevačica koja je u Njemačku otputovala na poziv svojih prijatelja Mate Bulića i Dalibora Petka.

Nastup u dijaspori Mineu je posebno razveselio, a da sve bude baš u rođendanskom stilu pobrinuli su se Petko i Bulić koji su pjevačici pripremili posebno iznenađenje. Naime, dok je ona pjevala oni su se prišuljali na pozornicu i zapjevali joj uz slavljeničku tortu 'Sretan rođendan'. Iznenađenje je bilo još veće jer je Minea bila uvjerena da oni ni ne znaju da joj je rođendan.

'Razgalili su me i raznježili. Svi iz publike pjevali su s njima uglas. Bilo je to zaista nezaboravno iskustvo', kazala je pjevačica. Na pitanje koji joj je najdraži poklon koji je dobila Minea je skromno odgovorila da joj je najveći dar to što je okružena ljudima koje voli i koji nju vole.

'Trenutno sam jako zadovoljna i privatnim i poslovnim životom i bila bi jako neskromna kad bi rekla da mi se nije ispunila neka rođendanska želja', zaključila je Minea.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene