I pogled ispod obrva

Hrabre vruće hlačice dovoljan su razlog da sve oči budu uprte u nju, a čini se kao da nema uže kombinacije od ove

Madison Beer (Foto: Instagram) Madison Beer (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madison Beer (Foto: Instagram) Madison Beer (Foto: Instagram) +0 Madison Beer (Foto: Getty Images) Galerija

Madison Beer izašla je na ručak s dečkom, zvijezdom TikToka Nickom Austinom, a obukla je pripijene kratke hlačice i majicu koja je otkrila njezin ravni trbuh.

Madison Beer (22) privlači pažnju gdje god se pojavi zbog svojih seksi odjevnih kombinacija u kojima uvijek istakne savršenu figuru. 

Pogledaj i ovo showbuzz Odbacila suvišne krpice U dućan je otišla samo u grudnjaku: Ponosno istaknula rezultate karantene, svi su se okretali za njom

Popularna pjevačica, koja ima 24 milijuna pratitelja na Instagramu, prošetala je Zapadnim Hollywoodom sa svojim dečkom Nickom Austinom (20), zvijezdom društvene mreže TikTok. 

Madison je za ručak s dragim obukla pripijene kratke hlačice i majicu koja je otkrivala njezin ravni trbuh. S tim je uskladila zaštitnu masku, sunčane naočale i tenisice, a u tom se stajlingu isticala jedino njezina torbica poznatog brenda. Ovog puta za razliku od ranije, Beer je čak imala pristojnu modnu kombinaciju i nije bila u negližeu ili u grudnjaku. 

Kada su završili s ručkom tijekom kojeg je ona više pažnje obraćala na svoj mobitel nego dečka, Madison je pozirala uz svoj skupocjeni auto dok ju je Nick fotografirao. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer)

Beer je jednom otkrila da održava vitku liniju vježbajući fitnes i jogu kod kuće.

"Toliko je odličnih opcija na internetu za trening kod kuće. Uvijek se osjećam deset puta bolje ako se uznojim vježbanjem na početku dana, kao da sam nešto postigla. Nakon toga pojedem nešto, na primjer smoothie od jagoda i banana. Zatim uskočim pod tuš i spremna sam za ostatak dana", ispričala je pjevačica. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene