Trumatičan porod

Pjevačica priznala: 'Skoro smo obje umrle tijekom poroda'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Kerry Katona traumatični porod svoje kćeri zamalo je platila životom.

Pjevačica koja je nekoć nastupala u popularnom bendu 'Atomic Kitten' rođenje petog djeteta skoro nije preživjela. Kerry Katona ipak je na kraju sretno na svijet donijela kćer Dylan-Jorge Rose.

Pogledaj i ovo Kerry Katona (Foto: Profimedia) Nekad je bila prava zvijezda! Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

Seksi mama proslavila 35-rođendan u bikiniju

33-godišnja britanska zvijezda i njezin zaručnik, ragbijaš Georg Kay otkrili su detalje rizičnog poroda koji je trajao punih 12 sati. 'Porod nije prošao u najboljem redu, izgubila sam puno krvi te smo skoro moje novorođenče i ja tijekom trudova umrli', rekla je Kerry za OK!magazin.

Kerry je patila od rijetke bolesti koja nije bila ranije otkrivena, te je prouzročila prekomjerno krvarenje i skoro otkazivanje organa. Njezin zaručnik se bojao najgoreg, te mu je bilo teško gledati Kerry kako pati.  'U svojem životu vidio sam svakakve strašne stvari, ali pomisao da ću izgubiti voljene osobe u isto vrijeme ... bio sam u komi', otkrio je George.

Podsjetimo, Kerry je bila ovisna o opijatima te joj je veliku pomoć pri odvikavanju pružio njezin zaručnik Georg, a kćer Dylan-Jorge Rose njihovo je prvo zajedničko dijete.

'Ona je moje srce, moja duša, najbolja stvar koja mi se dogodila, izvor mnogo smijeha i nekoliko suza. Ona je moja kćer, ona je moj svijet', objavila je Kerry na svom Twiter profilu nakon poroda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene